Jon Bon Jovi va fi operat la genunchi. Turneul nu va fi afectat

Jon Bon Jovi va suferi o operaţie la un genunchi, după ce şi-a rupt un ligament în timp ce se afla pe scenă la show-ul de la Helsinki, pe 17 iunie, din cadrul turneului mondial care va ajunge şi la Bucureşti pe 10 iulie, starul asigurându-şi însă fanii că seria de concerte nu va fi afectată.

521 afișări
Imaginea articolului Jon Bon Jovi va fi operat la genunchi. Turneul nu va fi afectat

Jon Bon Jovi va fi operat la genunchi. Turneul nu va fi afectat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit contactmusic.com, Bon Jovi a dat asigurări că nu îşi va anula următoarele concerte din turneu, după operaţia de săptămâna aceasta.

"Ploua, eram afară. N-a fost foarte brusc, pur şi simplu a cedat şi s-a rupt", a declarat el pentru publicaţia Extra. "Din fericire, avem o săptămână liberă. Doctorul spune că voi fi în formă pentru Istanbul, opt zile mai târziu. Oricum nu pot să dansez", a adăugat Bon Jovi.

Rockerul va concerta la Istanbul pe 8 iulie, iar apoi la Bucureşti pe 10 iulie.

Concertul de la Bucureşti al trupei Bon Jovi, considerat show-ul muzical al anului în România, va avea loc în Piaţa Constituţiei din Capitală.

În prezent, Bon Jovi se află în plin turneu mondial, "The Circle" fiind seria de concerte cu cele mai mari încasări din 2010, potrivit revistei Billboard. Reuşita de anul trecut, coroborată cu performanţa similară din 2008, demonstrează faptul că celebra trupă americană a ajuns la un nivel de vârf în ceea ce priveşte profitabilitatea concertelor sale, la 26 de ani după ce şi-a lansat albumul de debut.

Trupa este formată din Jon Bon Jovi (voce, chitară), Richie Sambora (chitară, backing vocals), Tico Torres (tobe, percuţie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) şi Hugh McDonald (bas, backing vocals).

Concertul de la Bucureşti al trupei Bon Jovi este organizat de East European Entertainment şi D&D East Entertainment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici