Jon Secada concertează pe 19 mai la Bucureşti

Cântăreţul şi compozitorul americano-cubanez Jon Secada concertează, pe 19 mai, la Sala Palatului din Capitală, informează site-ul de bilete MyTicket.ro.

33 afișări
Imaginea articolului Jon Secada concertează pe 19 mai la Bucureşti

Jon Secada concertează pe 19 mai la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jon Secada este deţinătorul a trei premii Grammy şi este un talentat compozitor şi interpret, fiind descoperit de Emilio şi Gloria Estefan.

Muzician extrem de apreciat, deţinător al unui master în muzică şi interpretarea vocală a jazz-ului, Secada se impune ca un exponent al elitei muzicale internaţionale. Inspirat de Stevie Wonder, Billy Joel, Elton John şi Marvin Gaye, muzica lui este o fuziune a acestor stiluri. Cu puţin funk, soul şi cu influenţe latine, Secada a reuşit să-şi contureze propriul stil muzical.

Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se numără "Just Another Day", "Angel", "I'm Free" şi "If You Go". Pe lângă colaborări cu Luciano Pavarotti şi Frank Sinatra, Secada este şi coproducătorul unor hituri precum "She's All I Ever Had", interpretată de Ricky Martin, şi "Baila", în interpretarea lui Jennifer Lopez.

Biletele pentru concertul pe care Jon Secada îl va susţine la Bucureşti, pe 19 mai, au preţuri cuprinse între 65 şi 250 de lei, în funcţie de poziţionarea în sală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici