Jonathan Rhys Meyers ar fi încercat să se sinucidă

Actorul irlandez Jonathan Rhys Meyers, starul din serialul de televiziune "Dinastia Tudorilor", a fost spitalizat, marţi, în urma unei presupuse tentative de sinucidere în locuinţa sa din Londra.

679 afișări
Imaginea articolului Jonathan Rhys Meyers ar fi încercat să se sinucidă

Jonathan Rhys Meyers ar fi încercat să se sinucidă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul, care a fost internat de cinci ori în clinici de dezintoxicare din cauza dependenţei de alcool, a refuzat timp de 30 de minute tratamentul serviciului de urgenţă chemat în locuinţa sa. Medicii au fost nevoiţi să apeleze la poliţie, iar actorul a fost, în cele din urmă, transportat într-o clinică din Maida Vale, în nordul Londrei, scrie femalefirst.co.uk.

"Este foarte trist. Toată lumea prezentă la faţa locului a avut impresia că a încercat să-şi ia viaţa", a spus o sursă.

Se pare că actorul în vârstă de 33 de ani a luat o supradoză de pastile, însă nu se ştie despre ce tip de medicamente este vorba.

Actorul a fost externat miercuri.

Contactat de presa britanică, acesta nu a dorit să comenteze incidentul.

În ultimii ani, actorul irlandez a fost arestat de mai multe ori pentru incidente provocate în stare de ebrietate. Astfel, el a fost arestat, în 2007, pentru că era în stare de ebrietate în aeroportul din Dublin, iar în mai 2010, a fost din nou arestat, după ce, aflându-se tot în stare de ebrietate, a lovit cu pumnul un chelner dintr-un bar al aeroportului Chales-de-Gaulle din Paris.

În 2010, o angajată a companiei United Airlines a declarat că Meyers a agresat-o fizic şi verbal pe aeroportul JFK din New York. Incidentul a avut loc după ce actorul irlandez a fost oprit să urce într-un avion, deoarece era în stare avansată de ebrietate. În urma acelui incident, compania United Airlines i-a interzis vedetei să mai urce vreodată la bordul avioanelor sale.

Jonathan Rhys Meyers este considerat unul dintre cei mai promiţători actori ai generaţiei sale. Actorul a primit, printre altele, un premiu Chopard la Festivalul de Film de la Cannes în 2005, a câştigat un Glob de Aur, pentru "Elvis" (2006), şi a fost nominalizat de alte două ori la acelaşi premiu, în 2008 şi 2009, pentru rolul din "Dinastia Tudorilor". El a mai jucat şi în lungmetrajele "Match Point", "Misiune: Imposibilă III" şi "Din Paris, cu dragoste".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici