Judas Priest va lansa un nou album în anul 2016

Membrii formaţiei Judas Priest, aflaţi în turneu de promovare a celui de-al 17-lea album, "Redeemer of Souls" (2014), sunt motivaţi de succesul acestuia pentru a lansa cât de curând un alt disc, potrivit declaraţiilor liderului trupei, Rob Halford.

115 afișări
Imaginea articolului Judas Priest va lansa un nou album în anul 2016

Judas Priest va lansa un nou album în anul 2016 (Imagine: Codrin Prisecaru / Mediafax Foto)

"Am primit nişte reacţii incredibile pentru «Redeemer of Souls», ceea ce ne motivează să ne apucăm de treabă şi să lansăm următorul album cât mai curând. Ceasul ticăie şi nu ne permitem să aşteptăm un an, trei sau cinci să facem un nou disc, mai ales acum, când ne bucurăm de această vibraţie din partea fanilor", a declarat solistul Rob Halford, citat de loudwire.com.

"Cine vrea să se ducă acasă şi să stea un an? Cu atât mai puţin cu cât trupa are o energie creativă şi au rămas multe înregistrări după «Redeemer of Souls» nepublicate", a adăugat muzicianul britanic în vârstă de 63 de ani.

Pe lângă materialele acestea, Halford a dezvăluit că Richie Faulkner a lucrat pe tot parcursul turneului la diverse riff-uri pe care le păstrează pentru o nouă sesiune de înregistrări.

"Vom fi în turneu până la Crăciun, apoi vom lua o pauză, iar la începutul lui 2016 vom intra în studio. Nu va fi o treabă făcută în grabă, pentru că preţuim tot ce realizăm, dar cred că suntem hotărâţi să facem acest album cât mai repede", a încheiat Halford.

Judas Priest a adus "Redeemer of Souls" şi la Bucureşti, printr-un concert care a avut loc în ziua de 1 iulie, la Romexpo.

Formaţia a debutat în anul 1974, cu albumul "Rocka Rolla", pe care apare şi coverul "Diamonds and Rust", fiind urmat de alte 16 discuri, dintre care cele mai bine primite de public şi de critica de specialitate sunt: "British Steel" (1980), "Screaming for Vengeance" (1982), şi "Painkiller" (1990).

În prezent, Judas Priest înseamnă: Rob Halford (voce), Glenn Tipton (chitară), Richie Faulkner (chitară), Ian Hill (bas) şi Scott Travis (tobe).

După concertul din România, britanicii ajung în Statele Unite, iar trupa se întoarce în Europa pentru alte 20 de show-uri, fiind inclusă în line-up-ul festivalului Wacken din Germania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici