Jude Law a devenit tată pentru a patra oară

Actorul britanic Jude Law a devenit tată pentru a patra oară, după ce o tânără actriţă americană cu care a avut o relaţie de scurtă durată, Samantha Burke, a dat naştere unei fetiţe, în noaptea de marţi spre miercuri, informează accesshollywood.com.

41 afișări
Imaginea articolului Jude Law a devenit tată pentru a patra oară

Jude Law, tată pentru a patra oară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Samantha Burke, model şi actriţă aspirantă din Florida, în vârstă de 24 de ani, a dat naştere, marţi, fetiţei sale şi a starului din "Cold Mountain".

Un apropiat al tinerei a declarat pentru publicaţia People că se îndoieşte de faptul că Jude Law a fost prezent la eveniment. "În afară de aspectul financiar, el nu se va implica cu altceva", a adăugat sursa.

Samantha anunţase anterior pe site-ul său oficial că fetiţa va purta numele de Sophia.

La începutul lui august, Jude Law a solicitat efectuarea unui test ADN pentru stabilirea paternităţii copilului. Actorul britanic a promis că o va ajuta financiar pe Samantha Burke dacă acest copil este al său. Samantha Burke, pe atunci însărcinată în şapte luni, le-a spus rudelor ei că testul ADN va fi efectuat după naşterea bebeluşului.

În vară, purtătorul de cuvânt al actorului a confirmat faptul că acesta urma să aibă un copil cu o tânără cu care a avut o relaţie pasageră. "Jude Law poate să confirme acest lucru. El a fost înştiinţat că va deveni tatăl unui copil - care se va naşte în toamna acestui an -, rezultat al unei relaţii pe care a avut-o anul trecut. Jude Law nu mai formează un cuplu cu persoana în cauză, dar intenţionează să se implice pe deplin în creşterea şi în viaţa copilului său. Este o chestiune în întregime privată şi nicio altă declaraţie nu va mai fi făcută pe marginea acestui subiect", a explicat atunci agentul de presă al actorului.

Actorul britanic Jude Law a fost căsătorit cu actriţa Sadie Frost, în perioada 1997 - 2003, iar cei doi artişti au împreună trei copii, Rafferty, în vârstă de 12 ani, Iris în vârstă de 8 ani, şi Rudy, în vârstă de 7 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici