VIDEO Jude Law se va întâlni cu scriitoarea J.K. Rowling ca să se pregătească pentru rolul profesorului Dumbledore

Actorul Jude Law vrea să se întâlnească cu autoarea seriei Harry Potter, J.K. Rowling, ca să se pregătească pentru rolul pe care îl va juca în spin-off-ul ”Animale fantastice şi unde le poţi găsi 2”, şi anume profesorul Dumbledore, informează contactmusic.com.

1085 afișări
Imaginea articolului VIDEO Jude Law se va întâlni cu scriitoarea J.K. Rowling ca să se pregătească pentru rolul profesorului Dumbledore

Jude Law se va întâlni cu scriitoarea J.K. Rowling ca să se pregătească pentru rolul profesorului Dumbledore

Actorul în vârstă de 44 de ani a fost ales să îl interpreteze pe directorul şcolii de magie Hogwarts, Albus Dumbledore, în spin-off-ul ”Animale fantastice şi unde le poţi găsi 2” şi a mărturisit că vrea să se întâlnească cu J.K. Rowling, autoarea seriei Harry Potter, pentru a discuta despre ”viziunea” ei asupra personajului.

Vorbind cu reporterii de la BBC, Jude a spus: ”Prima mea dorinţă este să o întâlnesc pe J.K. Rowling şi să vorbesc exact cu ea despre Dumbledore - cine este el şi cum vrea ea ca eu să îl interpretez. Vreau să învăţ mai multe despre viziunea ei asupra lui (Dumbledore - n.r.) ca tânăr”.

Luna trecută, a fost anunţat faptul că Jude Law îl va interpreta pe măreţul Albus Dumbledore, după ce regizorul David Yates l-a descris ca un ”actor fenomenal de talentat”. Vrăjitorul iconic a fost jucat de doi actori în filmul "Harry Potter" începând cu Richard Harris. După moartea sa în 2002, rolul i-a revenit lui Michael Gambon.

Yates a spus: ”Jude Law este un actor fenomenal de talentat a cărui muncă o admir de mult timp, abia aşteptam să am o oportunitate de a lucra cu el. Ştiu că va captura briliant toate faţetele lui Albus Dumbledore, după ce Rowling a dezvăluit că vom vedea o altă parte din viaţa lui”.

Jude va juca alături de Eddie Redmayne, care îl interpretează pe Newt Scamander (personajul principal al seriei), Johnny Depp care îi va da viaţă în peliculă lui Gellert Grindelwald şi Zoe Kravitz (Leta Lestrange).

Filmările vor începe în august anul acesta şi îl vor prezenta pe Dumbledore în ipostaza de profesor de Transfigurare la Şcoala Hogwarts, cu decade înainte de a deveni cunoscutul director al instituţiei care pregăteşte vrăjitori.

Primul film "Fantastic Beasts and Where To Find Them" a fost un mare hit la lansarea din noiembrie 2016, obţinând peste 800 de milioane de dolari, iar autoarea romanelor Harry Potter, J.K. Rowling a dezvăluit recent că franciza se va întinde pe parcursul a cinci filme.

Rowling a mai dezvăluit în 2007 că Dumbledore este gay: “Îl vom vedea în perioada anilor de formare a vieţii sale.”

Al doilea spin-off al serie ”Animale Fantastice” va fi lansat în 2018.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici