Julia Louis-Dreyfus şi Jerry Seinfeld vorbesc despre o reluare a serialului TV "Seinfeld"

Actriţa americană Julia Louis-Dreyfus, care a anunţat recent că a câştigat lupta cu un cancer mamar, şi Jerry Seinfeld sunt în discuţii pentru o reluare a serialului de succes "Seinfeld", informează contactmusic.com.

577 afișări
Imaginea articolului Julia Louis-Dreyfus şi Jerry Seinfeld vorbesc despre o reluare a serialului TV "Seinfeld"

Julia Louis-Dreyfus şi Jerry Seinfeld vorbesc despre o reluare a serialului TV "Seinfeld"

Actriţa în vârstă de 57 de ani a fost diagnosticată cu cancer la sân în septembrie 2017 şi a început imediat un agresiv tratament. La începutul lunii ianuarie, aceasta a anunţat că a încheiat chimioterapia, iar, în februarie, a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, actriţa fiind în perioada de recuperare.

"Jerry i-a spus Juliei, în perioada în care era bolnavă, că trebuie să se vindece şi să facă o reuniune 'Seinfeld'. Acum, ei cred că a venit timpul", a spus o sursă.

Şi ceilalţi actori principali, Michael Richards şi Jason Alexander, vor să îşi reia rolurile, cel al vecinului ciudat al lui Seinfeld, Cosmo Kramer, şi cel al prietenului acestuia, George Costanza. Julia interpreta în acest serial rolul fostei iubite a lui Seinfeld, Elaine Benes.

Serialul "Seinfeld", difuzat în anii '90, a avut nouă sezoane, a fost vizionat de peste 30 de milioane de telespectatori şi i-a adus actorului american Jerry Seinfeld un salariu de 14 milioane de dolari pe episod. Serialul este la mare căutare şi în zilele noastre, producătorii show-ului luând, în 2015, decizia de a lansa catalogul complet "Seinfeld" şi în format DVD, pentru telespectatorii mai tineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici