Julia Roberts şi Tom Hanks, din nou împreună pe marile ecrane

Julia Roberts şi Tom Hanks, care au jucat împreună în filmul "Războiul lui Charlie", vor fi din nou parteneri pe marele ecran, în producţia "Larry Crowne", regizată de celebrul actor, pe baza unui scenariu scris tot de el, informează variety.com.

152 afișări
Imaginea articolului Julia Roberts şi Tom Hanks, din nou împreună pe marile ecrane

Julia Roberts şi Tom Hanks, din nou împreună pe marile ecrane (Imagine: Mediafax Foto)

"Larry Crowne" va fi produs de Gary Goetzman, partenerul lui Tom Hanks din compania sa de producţie cinematografică, Playtone.

Filmul relatează povestea de viaţă a unui bărbat între două vârste, obligat să înceapă o nouă carieră.

Julia Roberts şi Tom Hanks au jucat împreună în "Războiul lui Charlie/ Charlie's War", lansat în 2007 de studiourile Universal. Cel mai recent film regizat de Tom Hanks este comedia muzicală "Rock'n'roll/ That Thing You Do" (1996).

Julia Roberts, în vârstă de 42 de ani, deţinătoare a unui premiu Oscar, care şi-a câştigat celebritatea cu rolul din filmul "Pretty Woman", lucrează în prezent la alte două producţii cinematografice - "Eat, Pray, Love" şi "Valentine's Day", care îi va avea în distribuţie pe Bradley Cooper şi Eric Dane. Cele două filme vor fi lansate anul viitor.

Tom Hanks, care a fost recompensat cu premiul Oscar pentru rolurile din filmele "Forrest Gump" (1994) şi "Philadelphia" (1995), a revenit pe marile ecrane anul trecut, în mai, când a avut loc lansarea oficială a filmului "Îngeri & Demoni", o peliculă inspirată, ca şi "Codul lui Da Vinci", dintr-un roman al scriitorului american Dan Brown.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici