Justin Bieber a doborât un record al „Regelui Rock’n’Roll” Elvis Presley

  • Cântăreţul canadian Justin Bieber a reuşit să doboare un record stabilit de legendarul Elvis Presley în top-urile din Statele Unite.
  • „Regele Rock’n’Roll” a stabilit acest record în urmă cu 59 de ani.
  • Bieber a devenit cel mai tânăr artist solo cu şapte albume pe locul 1, scrie The Guardian.
3694 afișări
Imaginea articolului Justin Bieber a doborât un record al „Regelui Rock’n’Roll” Elvis Presley

Sursa foto: Profimedia

Bieber, în vârstă de 25 de ani, a făcut furori în topuri cu albumul său „Changes”, depăşindu-l pe „Regele Rock’n’Roll” Elvis Presley, acesta lansându-şi al şaptelea album în 1961, pe când avea 26 de ani.

Canadianul a urcat în topuri pentru prima oară în 2012, atunci când avea doar 16 ani, cu albumul de debut „My World 2.0”. Următoarele albume au atins şi ele locul 1 în topurile din SUA.

Totodată, Bieber este clasat pe locul 1 în topurile săptămânii la genurile R&B şi country. În Marea Britanie, canadianul a fost pe primul loc de două ori, o dată cu „Changes” şi o dată cu „Believe”, albumul lansat în 2012. Totuşi, şapte single-uri semnate de Bieber au urcat pe primul loc în topurile britanice.

Trecând la un sunet R&B mai relaxat, albumul „Changes” vine după o lungă perioadă de reflecţie, timp în care Bieber s-a căsătorit şi a vorbit public despre consumul de droguri. Albumul a primit recenzii mixte, Alexis Petridis de la The Guardian numindu-l „supus şi modest, acestea fiind calităţi destul de curioase pentru muzica pop a zilelor noastre”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici