Justin Bieber a fost arestat pentru conducerea autoturismului sub influenţa băuturilor alcoolice

Cântăreţul canadian Justin Bieber a fost arestat joi dimineaţă, în Miami Beach (SUA), pentru conducerea autoturismului sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru participarea la o întrecere între maşini, informează TMZ.com.

2017 afișări
Imaginea articolului Justin Bieber a fost arestat pentru conducerea autoturismului sub influenţa băuturilor alcoolice

Justin Bieber (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Justin Bieber se află în custodia poliţiei, unde i se fac teste pentru a determina nivelul alcoolului din sânge, au declarat surse pentru TMZ.com.

Cântăreţul a fost testat şi în momentul în care a fost oprit de poliţişti, iar rezultatele au arătat că era sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta urmează să rămână în arest cât timp cazul său se va analiza şi se va stabili cauţiunea.

Potrivit TMZ.com, Justin Bieber a plecat joi dimineaţă dintr-un club şi conducea un automobil marca Lamborghini în momentul în care poliţiştii l-au oprit într-un cartier rezidenţial din Miami Beach.

Surse au declarat pentru TMZ.com că Justin participa la o cursă auto, iar persoana care conducea cealaltă maşină a fost, de asemenea, arestată.

Justin Bieber nu era singur în maşină, acesta era însoţit de un fotomodel.

Justin Bieber, în vârstă de 19 ani, a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian a câştigat patru American Music Awards în 2010. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea în topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes în anul 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici