Justin Bieber a pledat vinovat la acuzaţiile de atac şi neglijenţă la volan

Cântăreţul canadian Justin Bieber a pledat vinovat la acuzaţiile de atac şi neglijenţă la volan, aduse de autorităţi după ce, în septembrie 2014, a fost implicat într-un conflict cu un paparazzo, potrivit ziarului National Post, citat de contactmusic.com.

697 afișări
Imaginea articolului Justin Bieber a pledat vinovat la acuzaţiile de atac şi neglijenţă la volan

Justin Bieber a pledat vinovat la acuzaţiile de atac şi neglijenţă la volan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un reprezentant legal al starului pop a confirmat faptul că s-a renunţat la acuzaţia de conducere periculoasă. Justin Bieber a fost absolvit de acuzaţia de atac şi a primit doar o amendă de 750 de dolarim, pentru neglijenţă la volan.

Acuzaţiile se referă la un incident care s-a petrecut în septembrie anul trecut, când Justin Bieber şi iubita lui de atunci, Selena Gomez, erau în vacanţă în Ontario. Un paparazzo i-a deranjat pe cei doi, în timp ce conduceau în apropiere de oraşul Stratford, şi acest lucru a dus la o coliziune între un ATV şi o camionetă şi o "altercaţie fizică" între şoferi, potrivit raportului Poliţiei din Ontario de la acea vreme.

Imediat după accident, Justin Bieber a scris pe Twitter: "Ar trebui să fie legi împotriva a ceea ce tocmai am experimentat. Ar fi trebuit să fi învăţat din moartea prinţesei Diana". El a adăugat ulterior: "Nu am o problemă cu paparazii, dar când ei se poartă nesăbuit ne pun pe noi în pericol".

Avocatul său din Toronto, Brian Greenspan, a acordat, la rândul său, o declaraţie, spunând: "Vacanţa liniştită în Stratford, în acest weekend, a lui Justin Bieber şi a Selenei Gomez, a fost, din păcate, întreruptă de prezenţa nedorită a paparazzilor".

Aceasta nu este singura problemă pe care Justin Bieber a avut-o cu legea.

Pe 23 ianuarie 2014, Justin Bieber a fost arestat, în Miami Beach, pentru conducerea autoturismului sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru participarea la o întrecere între maşini, fiind însă eliberat a doua zi pe cauţiune. La momentul respectiv, Bieber le-a spus poliţiştilor că, înainte de a se urca la volanul automobilului, marca Lamborghini, a consumat alcool, marijuana şi medicamente eliberabile pe bază de reţetă.

Totodată, la sfârşitul lunii ianuarie 2014, poliţia canadiană l-a învinuit pe Justin Bieber pentru agresarea, în dimineaţa de 30 decembrie 2013, la Toronto, a unui şofer de limuzină, după ce acesta l-a luat pe cântăreţul canadian, împreună cu alte cinci persoane, din faţa unui club.

De asemenea, în iulie 2014, Justin Bieber a fost condamnat la doi ani de libertate condiţionată pentru un caz de vandalism petrecut în ianuarie 2014, când a aruncat cu ouă în faţada casei unui vecin.

Justin Bieber, în vârstă de 21 de ani, a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian a câştigat patru American Music Awards în 2010. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea în topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes în anul 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici