Justin Bieber şi-a anulat concertul de la Oslo, după ce a cântat o singură piesă: "Ok, asta e! S-a terminat. Nu mai ţin acest show" - VIDEO

Cântăreţul canadian Justin Bieber, care a revenit cu succes pe scenele europene, duminică, la Milano, la gala MTV Europe Music Awards 2015, a întrerupt şi a anulat brusc show-ul său de la Oslo, joi seară, după ce a interpretat un singur cântec, informează Reuters.

2866 afișări
Imaginea articolului Justin Bieber şi-a anulat concertul de la Oslo, după ce a cântat o singură piesă: "Ok, asta e! S-a terminat. Nu mai ţin acest show" - VIDEO

Justin Bieber, agasat de unii dintre fani, şi-a anulat concertul de la Oslo, după o singură piesă (Imagine: Twitter)

Artistul nord-american, devenit celebru la vârsta de doar 13 ani şi, apoi, un fenomen global al muzicii pop, a câştigat cinci premii la Milano, duminică, iar luna viitoare va lansa primul său album după o pauză de trei ani.

Potrivit site-ului 20minutes.fr, artistul canadian, în vârstă de 21 de ani, şi-a întrerupt concertul de la Oslo, la care asistau aproximativ 1.000 de persoane, după ce a interpretat o singură piesă - "Boyfriend" -, agasat de jeturile de apă cu care era stropit din abundenţă de fanii prezenţi în faţa scenei.

Imaginile captate cu telefoanele mobile îl arată pe Bieber în timp ce ştergea scena cu propriul tricou şi încercând, în van, să calmeze entuziasmul tinerelor spectatoare aflate în primele rânduri şi care îl stropeau cu apă.

"Ok, asta e! S-a terminat. Nu mai ţin acest concert", a declarat cântăreţul, înainte de a se întoarce cu spatele spre spectatori şi de a-şi arunca vesta pe scenă.

Presa norvegiană a relatat pe larg acest incident în cursul ediţiilor sale de vineri, prezentând în buclă imaginile de la concertul lui Justin Bieber, urmate de interviuri cu admiratoarele acestuia, extrem de dezamăgite după acel show. Postul de televiziune TV2, care a organizat concertul, vorbeşte deja despre un "scandal" şi un "fiasco", în timp ce cotidianul Adresseavisen a publicat un articol cu titlul "Dramă plină de lacrimi".

"Din păcate, a fost o săptămână dificilă pentru mine, cu zile foarte lungi, lipsite de somn", a scris artistul pe contul lui de Instagram. "În niciun caz nu am dorit să par răutăcios, dar am ales să îmi opresc show-ul pentru că oamenii din primele rânduri nu voiau să înţeleagă. Nu întotdeauna fac lucrurile aşa cum ar trebui, dar sunt şi eu un om şi fac tot ce pot pentru a deveni mai bun", a adăugat cântăreţul.

"Din nefericire, alte persoane au avut de suferit din acest motiv, ca şi mine. Îmi pare rău pentru persoanele din spatele sălii, îmi pare rău pentru aceia pe care i-am dezamăgit", a continuat artistul.

Potrivit Reuters, Justin Bieber a părăsit oraşul Oslo la bordul avionului său privat, la scurt timp după miezul nopţii, lăsându-i pe unii dintre fanii lui dezamăgiţi şi în lacrimi.

Justin Bieber este extrem de popular în Norvegia, unde mai multe şcoli au reprogramat în trecut examenele elevilor, pentru ca aceştia să poată să asiste la concertele starului canadian.

"Copilul teribil al muzicii pop" a generat însă mai multe scandaluri în afara scenei în ultimii ani. În Argentina, în 2013, Bieber a agresat un fotograf şi a fost dat afară dintr-un hotel. În Statele Unite, ţara în care locuieşte, a fost arestat anul trecut pentru conducere neglijentă a automobilului şi a fost condamnat la doi ani de libertate condiţionată pentru un caz de vandalism petrecut în ianuarie 2014, când a aruncat cu ouă în faţada casei unui vecin al său din Los Angeles.

Justin Bieber, în vârstă de 21 de ani, a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian a câştigat patru American Music Awards în 2010. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea în topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes în anul 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici