Kanye West şi-a cerut scuze după ce a spus că soţia sa, Kim Kardashian, a vrut ”să-l interneze la nebuni”

Kanye West i-a mulţumit soţiei sale, Kim Kardashian, că „a fost mereu alături de mine”, şi şi-a cerut scuze, după ce în urmă cu câteva zile a scris pe Twitter că aceasta a vrut să-l ”interneze la nebuni”.

3037 afișări
Imaginea articolului Kanye West şi-a cerut scuze după ce a spus că soţia sa, Kim Kardashian, a vrut ”să-l interneze la nebuni”

Profimedia

Rapperul şi-a cerut scuze soţiei sale pentru că a vorbit în public despre problemele personale şi i-a mulţumit pentru că a fost alături de el în ultimii ani.

West a scris pe Twitter un mesaj în care spune că îi pare rău că „a făcut public ceva ce era o chestiune privată” şi a recunoscut că a rănit-o pe soţia sa şi i-a cerut iertare.

Rapperul Kanye West, în vârstă de 43 de ani, nu spune explicit despre ce e vorba, dar mesajul vine la câteva zile după ce a postat tweet-uri care conţineau acuzaţii la adresa familiei sale, cum ar fi afirmaţia că soţia sa a încercat să îl ”închidă la nebuni” şi că doreşte să divorţeze.

La rândul său, Kim Kardashian a reacţionat pe reţelele de socializare şi l-a numit pe rapper „o persoană minunată, dar complicată“, şi a adăugat că soţul ei suferă de tulburare bipolară şi cere compasiune şi empatie.

Kanye West şi-a depus candidatura la preşedinţia Statelor Unite, iar apoi au urmat numeroase postări incoerente pe Twitter, care păreau a fi semnele unei căderi nervoase.

Fanii pun la îndoială autenticitatea candidaturii lui West la alegerile prezidenţiale şi se întreabă dacă întreaga poveste nu ascunde, de fapt, o campanie publicitară extinsă. În plus, o postare ştearsă recent de pe Twitter părea să prezinte lista melodiilor de pe un nou album al artistului, lucru care le-a dat de gândit americanilor.

Kanye West şi-a anunţat candidatura pe data de 4 iulie, dar, potrivit BBC, a ratat deja termenul limită pentru a se califica la vot în mai multe state. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici