Kate Middleton, criticată pentru stilul ei: Are imaginea unei femei obişnuite. Eşti de acord?

Soţia prinţului William, Kate Middleton, care este admirată în întreaga lume pentru stilul ei, a fost criticată de designerul Vivienne Westwood exact pentru îmbrăcămintea şi pentru machiajul ei.

5378 afișări
Imaginea articolului Kate Middleton, criticată pentru stilul ei: Are imaginea unei femei obişnuite. Eşti de acord?

Kate Middleton şi William (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un inteviu recent, designerul în vârstă de 70 de ani a declarat că ducesa de Cambridge are un stil obişnuit şi a criticat-o pentru felul în care îşi machiază ochii, scrie dailymail.co.uk.

"Are o problemă cu machiajul ochilor. Conturul negru o face să pară dură. Ar trebui să renunţe la el. Are imaginea unei femei obişnuite, cu haine din magazine. Cred că ar trebui să fie o femeie extraordinară, indiferent de unde îşi cumpără hainele", a declarat Vivienne Westwood.

Westood nu este singura care a criticat machiajul soţiei lui William. Designerii olandezi Viktor & Rolf au declarat că aceasta ar trebui să poarte mai puţin contur pentru ochi, ceea ce i-ar evidenţia frumuseţea naturală.

Kate este însă foarte încrezătoare în rutina sa de înfrumuseţare. Ducesa se machiază singură chiar şi pentru evenimentele oficiale, iar nunta cu William a fost unul dintre ele.

Ducesa a fost inclusă pe lista celor mai bine îmbrăcate femei din lume - International Best Dressed List -, alcătuită anual de editorii revistei Vanity Fair.

Citeşte şi: Cel mai harnic radar din sistemul Big Brother de pe DN1 Bucureşti-Sinaia

Catherine apare pe această listă pentru a doua oară, după o primă apariţie în anul 2008, şi a fost apreciată pentru obiceiul ei de a-şi "recicla" ţinutele, prinţesa procedând de această manieră şi cu rochia verde creată de Diane Von Furstenberg pe care a purtat-o în vizita efectuată recent în California, dar şi weekendul trecut, la nunta Zarei Phillips, verişoara prinţului William.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici