Kate Middleton, pe lista celor mai bine îmbrăcate femei din lume. Cine se mai află în top

Ducesa Catherine, soţia prinţului William, a fost inclusă pe lista celor mai bine îmbrăcate femei din lume - International Best Dressed List -, alcătuită anual de editorii revistei Vanity Fair.

1612 afișări
Imaginea articolului Kate Middleton, pe lista celor mai bine îmbrăcate femei din lume. Cine se mai află în top

Kate Middleton, pe lista celor mai bine îmbrăcate femei din lume. Cine se mai află în top (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ducesa Catherine, care s-a căsătorit cu prinţul William în cadrul unei ceremonii fastuoase la catedrala Westminster din Londra în luna aprilie, a fost inclusă în această listă alături de alte femei celebre, precum actriţele Carey Mulligan şi Tilda Swinton sau prinţesa Charlene de Monaco, informează contactmusic.com.

Catherine apare pe această listă pentru a doua oară, după o primă apariţie în anul 2008, şi a fost apreciată pentru obiceiul ei de a-şi "recicla" ţinutele, prinţesa procedând de această manieră şi cu rochia verde creată de Diane Von Furstenberg pe care a purtat-o în vizita efectuată recent în California, dar şi weekendul trecut, la nunta Zarei Phillips, verişoara prinţului William.

Carla Bruni-Sarkozy, soţia preşendintelui francez Nicolas Sarkozy, se află la rândul ei pe lista alcătuită de Vanity Fair, alături de Sheikha Mozah bint Nasser din Qatar.

Michelle şi Barack Obama apar pentru prima dată împreună pe lista Best Dressed Couples. În timp ce Michelle Obama s-a aflat de fiecare dată pe lista celor mai bine îmbrăcate femei, în ultimii patru ani, preşedintele american a apărut şi el o dată pe lista destinată bărbaţilor, în 2009.

Actorul britanic Colin Firth, cântăreţul american Justin Timberlake şi pilotul britanic de Formula 1 Jenson Button se regăsesc şi ei pe lista celor mai bine îmbrăcaţi bărbaţi din lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici