Kate Middleton s-ar pierde în mulţime în New York. Ce spun specialiştii despre stilul ducesei de Cambridge

Kate Middleton, care a devenit un model de urmat pentru numeroase femei din lume, a fost criticată de experţii în modă de la New York.

2516 afișări
Imaginea articolului Kate Middleton s-ar pierde în mulţime în New York. Ce spun specialiştii despre stilul ducesei de Cambridge

Kate Middleton s-ar pierde în mulţime în New York. Ce spun specialiştii despre stilul ducesei de Cambridge (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ducesa de Cambridge a generat "efectul Kate", datorită influenţei pe care o are modul în care se îmbracă asupra femeilor, însă stilul său nu este agreat de toate persoanele din lumea modei, scrie dailymail.co.uk.

Gregg Andrews, directorul de modă al unui magazin din New York, a declarat că soţia prinţului William are stil, însă nu creează tendinţe.

"Dacă o iei pe Kate din familia regală şi o duci pe o stradă din New York, nu te-ai uita la ea de două ori. Este o femeie frumoasă, însă se pierde în mulţime", a declarat directorul de modă.

Stilul ducesei de Cambridge a fost comentat de mai mulţi specialişti din cadrul Săptămânii Modei de la New York.

Un jurnalist a declarat că soţia prinţului William nu este la modă, iar publicul a devenit obsedat de ceea ce poartă doar datorită statutului său regal.

Un alt director de modă al unui magazin a spus că efectul pe care Kate îl are asupra felului în care se îmbracă femeile nu va rezista mult timp.

Kate Middleton a mai fost criticată în trecut pentru stilul ei de către Vivienne Westwood. Designerul în vârstă de 70 de ani a declarat că ducesa de Cambridge are un stil obişnuit şi a criticat-o pentru felul în care îşi machiază ochii.

"Are o problemă cu machiajul ochilor. Conturul negru o face să pară dură. Ar trebui să renunţe la el. Are imaginea unei femei obişnuite, cu haine din magazine. Cred că ar trebui să fie o femeie extraordinară, indiferent de unde îşi cumpără hainele", a declarat Vivienne Westwood.

Pe de altă parte, Kate este apreciată pentru stilul în care se îmbracă. Ducesa a fost inclusă pe lista celor mai bine îmbrăcate femei din lume - International Best Dressed List -, alcătuită anual de editorii revistei Vanity Fair.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici