Kate Winslet are o relaţie cu nepotul miliardarului britanic Richard Branson

Kate Winslet şi nepotul miliardarului Richard Branson formează un cuplu, relaţia începând după incendiul care a devastat, la sfârşitul lunii august, reşedinţa de vacanţă pe care omul de afaceri britanic o deţinea pe Insula Necker din Arhipelagul Insulelor Virgine.

541 afișări
Imaginea articolului Kate Winslet are o relaţie cu nepotul miliardarului britanic Richard Branson

Kate Winslet are o relaţie cu nepotul miliardarului britanic Richard Branson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi a sosit pe acea insulă din Arhipelagul Insulelor Virgine Britanice la bordul unui avion privat fiind însoţită de iubitul ei din ultimele luni, modelul Louis Dowler, în vârstă de 35 de ani, renumita actriţă britanică a părăsit Insula Necker, potrivit presei internaţionale, la braţul unui nou iubit: Ned Rocknroll, nepotul miliardarului Richard Branson, potrivit dailymail.co.uk.

Pe insulă se aflau şi alţi membri ai familiei Branson, iar Kate Winslet a ţinut prima pagină a presei mondene internaţionale, după ce a reuşit să o salveze, pe 22 august, pe mama în vârstă de 90 de ani a miliardarului britanic Richard Branson din incendiul devastator care a cuprins reşedinţa acestuia de pe Insula Necker.

Printre membrii familiei Branson se afla şi Ned Abel Smith, nepotul miliardarului, care şi-a schimbat numele în urmă cu câţiva ani în Ned Rocknroll.

Se pare că cei doi s-au plăcut atât de mult, încât atunci când a sosit timpul plecării de pe Insula Necker, Ned Rocknroll, în vârstă de 33 de ani, a fost acela care a însoţit-o pe actriţă la New York, unde aceasta locuieşte.

În această săptămână, Kate Winslet şi noul ei iubit au fost fotografiaţi împreună la slujba funerară organizată în memoria lui Ted Branson, tatăl miliardarului, la sediul general al Royal Geographical Society din Kensington, Londra.

Ned Rocknroll s-a despărţit de curând de soţia lui Eliza, fiica în vârstă de 23 de ani a vicontelui Cowdray, cu care s-a căsătorit în 2009.

Kate Winslet a fost preferata criticilor în ultimii ani, primind, în 2009, Oscarul pentru rolul din "Cititorul/ The Reader" şi un Glob de Aur pentru rolul din "Nonconformiştii/ Revolutionary Road", un film care portretizează evoluţia şi degradarea căsniciei unei familii americane din anii 1950. Acest film a fost regizat de Sam Mendes, fostul ei soţ.

Kate Winslet şi Sam Mendes, care s-au despărţit la începutul anului 2010, după o căsnicie de şapte ani, au un fiu, Joe, şi o cresc împreună pe Mia, fiica actriţei britanice cu primul ei soţ, regizorul Jim Threapleton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici