Kate Winslet eroină, după ce a salvat-o pe mama miliardarului Richard Branson dintr-un incendiu - VIDEO

Kate Winslet a devenit o adevărată eroină în noaptea de luni spre marţi, după ce a reuşit să o salveze pe mama în vârstă de 90 de ani a miliardarului britanic Richard Branson din incendiul devastator care a cuprins reşedinţa acestuia de pe Insula Necker din Arhipelagul Insulelor Virgine Britanice.

1877 afișări
Imaginea articolului Kate Winslet eroină, după ce a salvat-o pe mama miliardarului Richard Branson dintr-un incendiu - VIDEO

Kate Winslet eroină, după ce a salvat-o pe mama miliardarului Richard Branson dintr-un incendiu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Incendiul care a cuprins această insulă, ce îi aparţine lui Richard Branson, unde acesta a construit câteva vile şi reşedinţe de lux, a fost cauzat probabil de un fulger, în timpul unui uragan care s-a abătut asupra acestei regiuni, se afirmă în comunicatul emis de Virgin Limited Edition, societatea specializată în hoteluri de lux înfiinţată de miliardar.

"Richard Branson, membrii familiei sale şi mai mulţi invitaţi se aflau pe insulă în acel moment. Toţi sunt sănătoşi şi în siguranţă", se spune în acelaşi comunicat.

Kate Winslet, cunoscută pentru roluri precum cele din "Titanic" (1997) şi "Cititorul" - pentru care a fost recompensată cu premiul Oscar, în 2009 -, se afla acolo cu copiii ei şi cu iubitul ei, a precizat Richard Branson pentru postul de televiziune britanic ITV.

Actriţa a ajutat-o pe mama lui Richard Branson, în vârstă de 90 de ani, să scape din incendiu.

"A transportat-o pe mama în afara casei şi a vorbit cu ea. I-a spus că era ca într-un film în care trebuie să aştepte ca regizorul să strige «Tăiaţi!», dar fraza aceasta nu a mai ajuns niciodată. Era destul de suprarealist pentru ea (Kate Winslet, n.r.) să se afle într-o situaţie reală", a adăugat magnatul britanic.

"Mama mea poate să meargă, dar era o metodă pentru a accelera evacuarea", a precizat Branson.

Kate Winslet este cunoscută pentru rolurile unor personaje elegante pe care le-a avut într-o serie de filme, precum aristocrata Rose din "Titanic", energica Marianne Dashwood din "Raţiune şi simţire" şi muza lui J. M. Barrie din "În căutarea tărâmului pierdut". Ea a portretizat, însă, şi o spălătoreasă care a furat scrierile celebrului marchiz de Sade din azilul în care acesta era internat, în filmul "Marchizul de Sade" (2000), şi, un an mai târziu, a interpretat-o pe Iris Murdoch, celebra scriitoare britanică. Winslet a devenit cunoscută şi pentru roluri complexe, jucate în filme independente, precum Clementine, o tânără care recurge la o intervenţie psihologică de ştergere a tuturor amintirilor despre fostul ei prieten, din producţia "Strălucirea eternă a minţii neprihănite".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici