Kate Winslet, într-un pictorial pentru Harper’s Bazaar: "Am învăţat multe despre mine, mai ales în ultimii ani" - GALERIE FOTO

Actriţa britanică Kate Winslet, devenită celebră graţie rolului din filmul "Titanic", a declarat, într-un interviu acordat ediţiei din aprilie a publicaţiei Harper’s Bazaar, că în ultimii patru ani a ajuns să se cunoască mai bine şi că este pregătită pentru o nouă etapă în viaţa ei.

1090 afișări
Imaginea articolului Kate Winslet, într-un pictorial pentru Harper’s Bazaar: "Am învăţat multe despre mine, mai ales în ultimii ani" - GALERIE FOTO

Kate Winslet (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am învăţat multe despre mine, mai ales în ultimii patru ani. Cred că acum pot vedea lucrurile mult mai clar, pot să-mi dau seama cum experienţele din trecut m-au transformat în ceea ce sunt astăzi şi sunt recunoscătoare pentru asta", a declarat actriţa pentru revista britanică, informează Daily Mail.

Kate Winslet a realizat un pictorial pentru ediţia din aprilie a publicaţiei Harper’s Bazaar, demonstrând că este într-o formă fizică de invidiat.

"Acum mă simt pregătită pentru o nouă etapă. Ştiu ce am de făcut şi sunt sigură că pot să o duc la capăt. Nu voi renunţa, iar dacă totuşi voi avea îndoieli, voi trece peste ele. Are sens ce spun? Poate că nu...", a mai spus actriţa.

Kate Winslet a fost o preferată a criticilor în ultimii ani, primind, în 2009, Oscarul pentru rolul din "Cititorul/ The Reader" şi un Glob de Aur pentru rolul din "Nonconformiştii/ Revolutionary Road", un film care portretizează evoluţia şi degradarea căsniciei unei familii americane din anii 1950. Acest film a fost regizat de Sam Mendes, fostul ei soţ.

Kate Winslet şi Sam Mendes, care s-au despărţit la începutul anului 2010, după o căsnicie de şapte ani, au un fiu, Joe, şi au crescut-o împreună pe Mia, fiica actriţei britanice cu primul ei soţ, regizorul Jim Threapleton.

În decembrie 2012, Kate Winslet s-a căsătorit pentru a treia oară. Alesul ei a fost Ned Rocknroll, nepotul miliardarului Richard Branson. Cei doi erau împreună din toamna anului 2011.

Actriţa britanică a început să studieze teatrul la 11 ani, iar la 12 ani a filmat pentru o reclamă la cerealele Sugar Puff, realizată de regizorul Tim Pope, care a declarat că "aceasta deborda de naturaleţe chiar de la început".

Kate Winslet are o filmografie bogată, ea jucând în peste 30 de producţii cinematografice sau de televiziune. Ea este cunoscută pentru rolurile unor personaje elegante pe care le-a jucat într-o serie de filme, precum aristocrata Rose din "Titanic", energica Marianne Dashwood din "Raţiune şi simţire" şi muza lui J. M. Barrie din "În căutarea tărâmului pierdut".

GALERIE FOTO

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici