Katy Perry i-a cerut scuze lui Taylor Swift după o ceartă care a durat ani de zile

Cântăreaţa americană Katy Perry i-a cerut scuze, într-un interviu pentru HuffingtonPost, lui Taylor Swift, declarând că este gata să încheie rivalitatea şi neînţelegerile cu Swift, după trei ani de ceartă din cauza unor dansatori care ar fi pus în pericol turneul cântăreţei country pop.

546 afișări
Imaginea articolului Katy Perry i-a cerut scuze lui Taylor Swift după o ceartă care a durat ani de zile

Katy Perry i-a cerut scuze lui Taylor Swift după o ceartă care a durat ani de zile (Imagine: mirror.co.uk)

„Sunt gata să închei povestea. Absolut, 100%. O iert şi îmi pare rău pentru orice am făcut şi sper că şi ei, cred că era şi timpul. Sunt lucruri mai importante şi probleme mai mari în lume. O iubesc şi îi doresc tot ce e mai bun, cred că este o compozitoare minunată, şi cred că dacă amândouă putem fi reprezentatele femeilor puternice care se înţeleg în ciuda diferendelor, cred că lumea întreagă va spune: e timpul. Poate că nu sunt de acord cu tot ceea ce face, şi poate că nici ea nu e de acord cu tot ceea ce fac eu, dar chiar îmi doresc să ne înţelegem, să ajungem la un concens, într-o zonă a iubirii, a iertării, a înţelegerii şi a compasiunii.”

Perry a mai adăugat: “Sunt multe lucruri în lume pe care trebuie să se concentreze oamenii. Dumnezeu s-o aibă în pază în drumul său. Sincer. Vreau să fiu oprimistă, să fiu un exemplu de bunătate, compasiune, iubire. O iert şi uit. Nu a fost deloc uşor pentru mine.”

Reprezentanţii lui Taylor Swift nu au făcut încă vreun comentariu asupra declaraţiilor lui Perry. Swift a avut comentarii puţine în public referitoare la discuta cu cântăreaţa pop Katy Perry, aceasta lansându-şi un album pe Spotify, Tidal şi pe alte servicii de streaming, vineri, în aceeaşi zi în care Perry şi-a lansat noul său album „Witness”.

În trecut, Swift nu a dorit să se alăture acestor platforme din cauza compensaţiilor financiare scăzute acordate artiştilor.

Cearta dintre Swift şi Perry datează din 2014, când Swift a declarat că a compus cântecul “Bad Blood” despre o prietenă care „a făcut un gest oribil” şi a „încercat sabotarea unui turneu întreg”. Swift făcea referire la dansatorii săi care au păsărit turneul său pentru a se alătura lui Perry.

După acest episod, neînţelegerile dintre Swift şi Perry au escaladat, fiecare aducând critici celeilalte atât în mod direct, cât şi subtil. Cu două săptămâni înainte de lansarea noului său album, Perry a amplificat din nou disputa în timpul unei apariţii în Carpool Karaoke din emisiunea “The Late Late Show with James Corden”, afirmând că: ”Sincer, ea a început asta şi e timpul ca ea să-i pună capăt. E vorba de dansatori. Erau trei dansatori. Am încercat să discut cu ea despre problemă, dar nu a vrut să vorbească cu mine.”

Katy Perry, în vârstă de 32 de ani, a devenit celebră cu o serie de piese pop foarte populare, precum "Teenage dream", "Firework", "California Gurls", "E.T.", "Hot N Cold" şi "I Kissed a Girl", extrase de pe albumul ei de debut "One Of The Boys" din 2008 şi de pe albumul "Teenage Dream" din 2010.

Taylor Swift a reuşit să câştige admiraţia adolescenţilor şi a tinerilor cu un mix de piese de dragoste emoţionante, precum "We Are Never Ever Getting Back Together" şi "I Knew You Were Trouble". Taylor Swift, în vârstă de 27 de ani, a devenit cunoscută în 2006.

Potrivit revistei Billboard, Taylor Swift este artistul cu cele mai mari vânzări pe platformele digitale din toate timpurile. De asemenea, cântăreaţa Taylor Swift a fost desemnată, pentru a doua oară, Femeia Anului de revista Billboard, devenind astfel singura artistă care a câştigat de mai multe ori această distincţie.

Fiecare dintre albumele de studio ale cântăreţei s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.

Cântăreaţa country pop Taylor Swift a obţinut deja zece premii Grammy, 19 American Music Awards, 11 Country Music Association Awards, opt Academy of Country Music Awards şi 22 Billboard Music Awards, zece People's Choice Awards şi 25 Teen Choice Awards. În sfera compoziţiei, Taylor Swift a primit onoruri şi din partea Songwriters Hall of Fame. Swift deţine cinci recorduri în Cartea Recordurilor Guinness.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici