Katy Perry îndeamnă americanii să o voteze pe Hillary Clinton: ”Veţi avea la fel de multe de spus ca orice miliardar” - VIDEO

Cântăreaţa Katy Perry şi-a arătat sprijinul pentru Hillary Clinton la alegerile prezidenţiale din această toamnă şi le-a reamintit americanilor că vocea lor este puternică şi că aceştia au la fel de multe de spus ca orice miliardat, notează DailyMail.

619 afișări
Imaginea articolului Katy Perry îndeamnă americanii să o voteze pe Hillary Clinton: ”Veţi avea la fel de multe de spus ca orice miliardar” - VIDEO

Katy Perry îndeamnă americanii să o voteze pe Hillary Clinton: ”Veţi avea la fel de multe de spus ca orice miliardar” - VIDEO (Imagine AFP)

Katy Perry a fost prezentă la Convenţia Democrată din Philadelphia unde a asigurat-o pe Clinton de sprijinul ei şi i-a dedicat o reprezentaţie muzicală. Vedeta a cântat celebrele piese ”Roar” şi ”Rise”, după ce a cerut oamenilor din întreaga ţară să o sprijine pe Hillary Clinton, scrie DailyMail.

Cântăreaţa de 31 de ani a reamintit alegătorilor că au aceeaşi putere ca şi reprezentanţii grupurilor de interese republicane la alegerile din noiembrie.

”Nu am terminat liceul, însă am o minte deschisă şi am o voce. Va rog sa aveţi şi voi o minte deschisă şi să vă folosiţi vocile, pentru că pe 8 noiembrie, veţi fi la fel de puternici ca orice republican.  Veţi avea la fel de multe de spus ca orice miliardar”, a declarat aceasta, înainte să îi dedice lui Hillary Clinton piesa ”Roar”, melodie care face parte din campania electorală a democratei.

Ea a îndemnat publicul să meargă la urne, pentru simplul fapt de a anula voturile " verilor mai ciudaţi" din SUA .

Celebra cântăreaţă a fost cireaşa de pe tort a Convenţiei Naţionale Democrate, în cadrul căreia au defilat mai multe celebrităţi timp de patru zile, care şi-au arătat sprijinul pentru democrata Hillary Clinton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici