Katy Perry nu a mers pea mult la şcoală: "Am o problemă cu lectura"

Cântăreaţa americană Katy Perry a dezvăluit într-un interviu recent faptul că lectura este dificilă pentru ea, întrucât nu a mers "prea mult la şcoală".

283 afișări
Imaginea articolului Katy Perry nu a mers pea mult la şcoală: "Am o problemă cu lectura"

Katy Perry nu a mers pea mult la şcoală: "Am o problemă cu lectura"

Artista a fost crescută într-o familie cu convingeri creştine stricte şi nu a mers "prea mult la şcoală", pentru că familia ei s-a mutat de multe ori în diverse oraşe americane pe vremea când era copil, iar educaţia ei a avut mult de suferit, informează femalefirst.co.uk.

"Am o problemă cu lectura... nu am mers la şcoli prestigioase, pentru că părinţii mei nu credeau în sistemul public de educaţie. Au dorit ca educaţia mea să fie influenţată de religia lor, aşadar eu mergeam la acele şcoli pe jumătate educaţionale pe jumătate creştine care ofereau o educaţie de tipul «pop-up shop» (magazine deschise temporar)", a declarat Kary Perry într-un interviu acordat ediţiei americane a revistei Vogue.

Cântăreaţa, care s-a mutat cu părinţii ei în oraşul Santa Barbara din California pe când avea 10 ani, nu îşi învinovăţeşte părinţii pentru educaţia pe care a primit-o şi spune că mama ei, Mary Hudson, era o profesoară minunată.

"A frecventat câteva şcoli de fete din regiunea oraşului Carmel, apoi s-a înscris la Universitatea Berkeley şi după aceea a studiat în străinătate, în Spania. Vorbeşte franceză, obişnuia să picteze, dar acum se limitează la activităţile din ministeriatul creştin. A fost chiar şi reporter. Îşi dorea să fie ca Barbara Walters", a adăugat artista.

Katy Perry, în vârstă de 27 de ani, a devenit celebră cu o serie de piese pop foarte populare, precum "Teenage dream", "Firework", "California Gurls", "E.T.", "Hot N Cold" şi "I Kissed a Girl", extrase de pe albumul ei de debut "One Of The Boys" din 2008 şi de pe albumul "Teenage Dream" din 2010. Katy Perry a vândut 48 de milioane de discuri doar în Statele Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici