Keira Knightley a interzis unei reviste să îi modifice sânii în fotografii

Actriţa britanică Keira Knightley a pozat topless pentru revista Interview, cu câteva luni în urmă, şi spune că le-a impus editorilor condiţia ca sânii ei să nu fie modificaţi pentru a părea mai mari în fotografiile publicate.

485 afișări
Imaginea articolului Keira Knightley a interzis unei reviste să îi modifice sânii în fotografii

Keira Knightley a interzis unei reviste să îi modifice sânii în fotografii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Keira Knightley, în vârstă de 29 de ani, a acceptat să fie fotografiată pe jumătate goală pentru un pictorial publicat recent în revista Interview şi insistă asupra faptului că imaginile nu au fost modificate, potrivit contactmusic.com.

"Corpul meu a fost modificat (în fotografii, n.r.) de atâtea ori şi din atâtea motive, fie că a fost vorba de paparazzi sau de afişe de film. Şedinţa foto (pentru Interview, n.r.) a fost una dintre acelea în care am zis «OK, sunt de acord să pozez topless atât timp cât nu îmi faceţi sânii să pară mai mari şi nu îi retuşaţi». Pentru că este important să spun că nu contează forma sânilor", a declarat Keira Knightley pentru publicaţia The Times.

Keira Knightley este una dintre cele mai cunoscute tinere actriţe britanice. Primul rol notabil i-a fost oferit de regizorul George Lucas, care a distribuit-o în "Star Wars Episodul I - Ameninţarea fantomei ", unde a împărţit partitura senatorului Amidala cu Natalie Portman. În toamna anului 2002, actriţa a obţinut un rol în "Piraţii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre", continuat cu alte trei filme, cu un mare succes de casă. În 2006, Keira a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul din "Mândrie şi prejudecată".

Tot în 2006, actriţa a fost votată cea mai sexy femeie din lume şi a semnat un contract cu Chanel.

În 2007, Knightley a jucat împreună cu James McAvoy în filmul "Remuşcare", pelicula primind şase nominalizări la premiile Oscar. Printre filmele ei mai recente se numără "Să nu mă părăseşti/ Never Let Me Go" (2010), "The Beautiful and the Damned" (2011), "Metodă periculoasă/ A Dangerous Method" (2011) şi "Anna Karenina" (2012).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici