Kellyanne Conway, sexy-consiliera lui Donald Trump, revine. Cum a făcut-o KO un prezentator CNN în direct. Reacţiile acestuia au devenit virale

Consiliera preşedintelui american Donald Trump, Kellyanne Conway, i-a luat apărarea marţi liderului de la Casa Albă într-o intervenţie în direct pentru postul CNN, argumentând decizia controversată a acestuia de a-l demite pe liderul FBI, James Comey. Expresiile faciale ale prezentatorului CNN care i-a luat un scurt interviu acesteia au devenit virale, demne de a fi transformate în GIF-uri.

18070 afișări
Imaginea articolului Kellyanne Conway, sexy-consiliera lui Donald Trump, revine. Cum a făcut-o KO un prezentator CNN în direct. Reacţiile acestuia au devenit virale

Kellyanne Conway, sexy-consiliera lui Donald Trump, revine. Cum a făcut-o knock out un prezentator CNN în direct. Reacţiile acestuia au devenit virale

Prezentatorul CNN Anderson Cooper nu a fost prea convins de răspunsurile lui Kellyanne Conway, mai ales când a întrebat-o pe aceasta de ce Trump a devenit brusc preocupat de modul în care Comey a gestionat investigaţia privind e-mail-urile lui Hillary Clinton.

“În calitate de candidat, Donald Trump l-a lăudat pe James Comey,” a spus Coooper.  “Donald Trump a vorbit despre asta în timpul campaniei tot timpul. Dintr-o dată Casa Albă devine preocupată de modul în care James Comey a gestionat ancheta privind e-mailurile lui Clinton?”

Pe chipul prezentatorului CNN au apărut apoi o serie de grimase pe măsură ce consiliera lui Trump vorbea, mai ales când aceasta i-a spus că el “ia în considerare un set eronat de fapte.”

“Vă întoarceţi la momentul campaniei electorale. Acest bărbat este preşedintele SUA.” a spus Conway, în timp ce prezentatorul TV a reacţionat prin “Nu are nicio noimă ce spuneţi.”

“El a susţinut un lucru în calitate de candidat iar acum este preocupat ca preşedinte?”, a spus Cooper.

“Ba are sens pentru că şi-a pierdut încrederea în directorul FBI”, i-a răspuns Conway.

Conway a încercat să se fofileze pe tema anchetei FBI asupra posibilelor ingerinţe ale Rusiei în campania prezidenţială a lui Trump.

“În mod clar, Casa Albă se află sub investigaţie, oamenii din jurul preşedintelui se află sub investigaţie”, a spus Cooper. “Sunteţi de acord cu asta, nu”, a întrebat Cooper.

“Nu sunt”, a spus Conway. “Ştiu că anumiţi sunt obsedaţi de cuvântul Rusia, Rusia, Rusia.”, ceea ce a dus la o mimică de-a dreptul amuzantă a prezentatorului CNN.

“Sunt lângă preşedinte şi nu mă aflu sub investigaţie.”, a spus Conway.

Dar cea mai interesantă mimică facială a lui Cooper s-a petrecut după ce pe TV au apărut mai multe videoclipuri cu Trump în timpul campaniei electorale, iar Conway i-a răspuns prin modul în care a ea a prezis că Trump va câştiga votul în statul Michigan.

Conway a încercat apoi să separe ceea ce a spus Trump în timpul campaniei electorale de ceea ce face acesta în prezent.

“Iată ce s-a întâmplat astăzi”, a spus ea. “Astăzi - nu suntem în campanie, ci la Casa Albă, preşedintele SUA -” moment la care Cooper a întrerupt-o: “Deci acea persoană nu mai există? Candidatul Donald Trump este un personaj fictiv la care nu mai avem voie să ne referim? Ne referim doar la Donald Trump care există astăzi?”

“Anderson, voi ignora cât de nepoliticoasă este întrebarea”, care a dus din nou la o reacţie extrem de mirată a lui Cooper.

“Tot ce vreau să spun este că în calitate de preşedinte SUA, trebuie să aibă încredere în directorul FBI şi nu o are”, a mai spus consiliera lui Trump.

 

Kellyanne Conway a fost o prezenţă constantă în administraţia Trumo, dar în ultima vreme a apărut mai rar în public. În weekendul trecut, show-ul “Saturday Night Live” chiar a ironizat absenţa sa într-un mic  scheci numit “Unde naiba este Kellyanne Conway?” 

Kellyanne Conway, unul dintre consilierii lui Donald Trump, este un personaj controversat. Ea a fost acuzată că ar fi încălcat normele de etică federale ale SUA, îndemnând oamenii să cumpere produsele de modă comercializate de Ivanka Trump, fiica preşedintelui.

De asemenea, o imagine cu Kellyanne Conway,  a devenit virală pe Internet după ce aceasta o a apărut într-o ipostază corporală improprie pentru Biroul Oval, înconjurată de politicieni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici