Kevin Costner a luat cina într-un sat din Arad - VIDEO

Actorul şi muzicianul american Kevin Costner a luat cina, vineri seară, într-un sat situat în Podgoriile Aradului, respectiv la un restaurant din Miniş, unde a mâncat gulaş şi a băut vinuri româneşti.

651 afișări
Imaginea articolului Kevin Costner a luat cina într-un sat din Arad - VIDEO

Kevin Costner a luat cina într-un sat din Arad (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Localitatea viticolă Miniş este situată la 30 de kilometri de Arad, iar Kevin Costner şi membrii trupei sale Modern West au fost invitaţi la o pensiune din localitate de către organizatorii Festivalului de Film din România (Ro-IFF).

Conform reprezentanţilor pensiunii, actorul american şi colegii lui au mâncat un aperitiv rece, o gustare caldă şi un desert, iar din meniu nu au lipsit vinurile româneşti, respectiv vinuri de Miniş.

"Ca aperitiv am pregătit clătite cu şuncă, a urmat supă de viţel cu tarhon, iar la felul principal a fost servit gulaş cu găluşcuţe şi hribi. La desert, s-a servit salată de fructe de pădure", a declarat Geza Tuduci, proprietarul pensiunii.

La plecare, Kevin Costner a fost întrebat de jurnalişti dacă i-au plăcut felurile de mâncare.

"Masa a fost grozavă, foarte generoasă, multe feluri. Nu ştiam la ce să mă aştept, dar oamenii au fost atât de generoşi. M-aţi prins puţin în dezavantaj pentru că am băut puţin mai mult, am avut şi o zi foarte lungă", a declarat Costner.

Actorul şi muzicianul a adăugat că la concertul de sâmbătă seară de pe ştrandul "Neptun" din Arad va cânta "atât cât vor cere spectatorii".

Video Stirileprotv.ro

Kevin Costner a sosit, vineri după-amiază, la Arad, unde va susţine, alături de trupa sa, Modern West, primul său concert din turneul european.

Concertul va avea loc sâmbătă seară, de la ora 20.00, în incinta Ştrandului "Neptun" din Arad.

Biletele au fost puse în vânzare la începutul săptămânii, iar preţul iniţial de 65 de lei a fost redus la 50 de lei, în timp ce cu un bilet vor putea intra două persoane, nu una, cum era stabilit iniţial.

Aflat la prima sa vizită în România, Kevin Costner va participa la Festivalul de Film din România (Ro-IFF), care are loc în perioada 26 septembrie - 4 octombrie la Arad, unde va susţine un concert alături de trupa sa, Modern West. Pro Cinema va fi prezent la eveniment în calitate de partener media, iar Kevin Costner va oferi un interviu în exclusivitate pentru telespectatorii postului, care va fi difuzat pe 4 octombrie, de la ora 20.00.

De altfel, ziua de 4 octombrie, la Pro Cinema, îi va fi dedicată lui Kevin Costner.

După interviu, telespectatorii vor putea urmări la Pro Cinema unul dintre cele mai cunoscute filme ale lui Kevin Costner, "Bodyguard", unde o are ca parteneră pe Whitney Houston. Producţia a avut două cântece de pe coloana sonoră nominalizate la premiul Oscar, "Run to You" şi "I Have Nothing", interpretate de Whitney Houston.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici