Kevin Costner a mulţumit "comunităţii cinematografice" din România, în discursul său de la Emmy

Kevin Costner a mulţumit "comunităţii cinematografice" din România, care a ajutat la realizarea miniseriei de televiziune "Hatfields & McCoys", pentru care a primit premiul Emmy pentru cel mai bun actor în rol principal.

543 afișări
Imaginea articolului Kevin Costner a mulţumit "comunităţii cinematografice" din România, în discursul său de la Emmy

Kevin Costner a mulţumit "comunităţii cinematografice" din România, în discursul său de la Emmy (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Distincţia care i-a fost înmânată lui Kevin Costner la gala Primetime Emmy 2012, în noaptea de duminică spre luni, este primul Emmy pe care actorul îl câştigă.

"A trebuit să mergem până în România să filmăm această poveste americană", a spus Costner, la începutul discursului său de mulţumire, postat pe mai multe site-uri de internet. "Aş dori să mulţumesc comunităţii cinematografice de acolo pentru că ne-a ajutat în Bucureşti", a adăugat actorul.

El a mulţumit echipei care a lucrat la realizarea acestui proiect şi şi-a încheiat discursul mărturisind cât de mult îşi iubeşte meseria. "Îmi place să fiu actor. Meseria asta mi-a schimbat viaţa. Nu ştiu ce aş fi făcut dacă nu aş fi fost actor", a mai spus Costner.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici