Kevin Spacey revine pe marile ecrane, la scurt timp după acuzaţiile de comportament sexual neadecvat

Actorul american Kevin Spacey va reveni pe marile ecranela scurt timp după ce a fost acuzat de mai multe persoane de comportament sexual neadecvat şi va putea fi văzut în filmul "Billionaire Boys Club".

1159 afișări
Imaginea articolului Kevin Spacey revine pe marile ecrane, la scurt timp după acuzaţiile de comportament sexual neadecvat

Actorul care are două premii Oscar în palmares a fost eliminat din filmul „Toţi banii din lume”, iar Netflix l-a concediat din serialul de succes „House of Cards”, în urma acuzaţiilor de hărţuire sexuală aduse de mai mulţi bărbaţi, scrie The Sydney Morning Herald.

Clipul de promovare pentru filmul „Billionaire Boys Club”, producţie turnată în urmă cu doi ani, care va fi lansată luna viitoare în SUA, confirmă că actorul Kevin Spacey şi-a păstrat rolul.

Acesta va juca rolul lui Ron Levin, un escroc profesionist care a orchestrat o schemă Ponzi în Los Angeles-ul anilor '80. În acest film mai joacă Ansel Elgort, Emma Roberts şi Suki Waterhouse.

Kevin Spacey a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar masculin - The Usual Suspects (1995) şi premiul Oscar pentru cel mai bun rol principal masculin - American Beauty (1999). De asemenea, actorul a câştigat Globul de Aur pentru rolul său din serialul „House of Cards” (2013).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici