Kiefer Sutherland, premiat pentru întreaga carieră la Festivalul de Film de la Zurich

Actorul american Kiefer Sutherland va primi un premiu pentru întreaga carieră la ediţia din acest an a Festivalului de Film de la Zurich (24 septembrie - 4 octombrie), informează contactmusic.com.

132 afișări
Imaginea articolului Kiefer Sutherland, premiat pentru întreaga carieră la Festivalul de Film de la Zurich

Kiefer Sutherland (Foto: AFP / Mediafax Foto)

Kiefer Sutherland, starul serialului de succes "24 de ore/ 24", va fi recompensat cu Golden Eye Award pentru întreaga carieră, un trofeu prestigios, ce îi va fi decernat de organizatorii festivalului, pe 25 septembrie.

După ceremonia de înmânare a acestui premiu, organizatorii de la Zurich au programat o proiecţie a celui mai recent film în care joacă Sutherland, drama cu accente western "Forsaken".

Printre artiştii recompensaţi cu acest trofeu prestigios la ediţiile precedente ale Festivalului de Film de la Zurich se află nume mari din industria cinematografică, precum Milos Forman, John Malkovich şi Helen Hunt.

Kiefer, fiul actorului Donald Sutherland - celebrul "Casanova" din filmul cu acelaşi titlu de Federico Fellini -, a devenit celebru la nivel mondial datorită personajului Jack Bauer din serialul "24 de ore", lansat în 2001.

Potrivit revistei Variety, Kiefer Sutherland este unul dintre actorii de televiziune cel mai bine plătiţi în Statele Unite ale Americii. Rolul Jack Bauer i-a adus un Glob de Aur, în 2002, şi un premiu Emmy, în 2006.

Kiefer Sutherland, starul serialelor de televiziune "24" şi "Touch", a jucat în tulburătorul lungmetraj "Melancholia", de Lars von Trier, şi în recentul thriller indie "The Reluctant Fundamentalist".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici