Kim Kardashian a născut un băieţel. Mama şi fiul se simt bine

Starleta americană Kim Kardashian şi rapperul Kanye West au devenit părinţi pentru a doua oară, sâmbătă, iar, într-o declaraţie transmisă presei, se arată că atât mama, cât şi fiul se simt bine, informează nme.com.

1059 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian a născut un băieţel. Mama şi fiul se simt bine

Kim Kardashian a născut un băieţel. Mama şi fiul se simt bine

"Kim Kardashian West şi Kanye West i-au spus bun venit pe lume fiului lor, în această dimineaţă. Mama şi copilul se simt bine", se arată în declaraţia dată publicităţii.

Câteva minute mai târziu, Kardashian a publicat pe contul său de Instagram mesajul "Este aici!".

În ceea ce priveşte numele pe care îl va purta noul membru al familiei West, cei doi nu au luat încă o hotărâre. Kim Kardashian a declarat în urmă cu câteva săptămâni: "Nu-mi place South (Sud)... North (Nord, numele fetiţei cuplului, n.r.) va fi întotdeauna mai bun... Ea are o direcţie mai bună".

Kim Kardashian, protagonistă a show-ului TV "Keep Up with the Kardashians", este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, cu venituri de 52,5 milioane de dolari, potrivit unui top publicat recent de Forbes.

Starleta americană are o relaţie cu Kanye West din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune şi rapperul american s-au căsătorit pe 24 mai 2014, la Florenţa.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său este "Yeezus", lansat în iunie 2013. În prezent, acesta lucrează la un nou material de studio, "Swish".

Într-un clasament anual dat publicităţii de revista Forbes, în luna septembrie, Kanye West a ocupat poziţia a şaptea în topul celor mai bogaţi rapperi din lume, cu o avere estimată la 22 de milioane de dolari, ce provine din venituri obţinute din concerte, turnee, colecţii vestimentare şi reclame pentru diverse produse.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici