Kim Kardashian, PREMIATĂ pentru demersurile sale în domeniul juridic

Vedeta de reality show americană Kim Kardashian va primi distincţia Women Leadership in Law, pentru eforturile sale privind reformarea sistemului juridic american, relatează contactmusic.net.

486 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian, PREMIATĂ pentru demersurile sale în domeniul juridic

Kim Kardashian va fi recompensată pentru demersurile sale în domeniul juridic

Premiul i-a fost acordat de publicaţiile cu profil juridic The California Lawyer şi The Daily Journal. Atât starul, cât şi avocata acesteia, Shawn Holley, au fost lăudate pentru eforturile privind reformarea sistemului juridic american.

Cele două femei l-au convins pe preşedintele american Donald Trump să o elibereze, anul trecut, pe Alice Marie Johnson, o femeie în vârstă de 63 de ani care a primit o pedeapsă cu închisoarea pe viaţă pentru trafic de droguri, în 1996, deşi nu avea alte antecedente penale. Demersurile vedetei şi ale avocatei au contribuit la aprobarea unei legi ce prevede creşterea numărului de zile care poate fi redus din sentinţa unui condamnat care a participat la activităţi de prevenirea a recidivelor în timpul petrecut în spatele gratiilor.

Kardashian şi Holley vor primi premiul într-o conferinţă care va avea loc în luna mai în Beverly Hills, Los Angeles.

Starul emisiunii "Keeping Up With The Kardashians", difuzată de postul de televiziune american E! Entertainment, a declarat recent că îşi doreşte să devină avocat. Ea urmează un program de pregătire, care durează patru ani, în cadrul unei firme juridice din oraşul american San Francisco. Compania are un program de pregătire pentru persoanele care nu au studii în domeniu. Kim Kardashian, care a renunţat la facultate, a afirmat că doreşte să susţină examenul de admitere în barou în 2022.

Deşi vedeta este cunoscută pentru produse cosmetice şi pentru reality show-ul în care apare alături de membrii familiei sale, numele Kardashian este celebru şi în domeniul juridic. Tatăl lui Kim, Robert Kardashian, a fost unul dintre avocaţii fostului jucător de fotbal american O.J. Simpson. Acesta a fost acuzat, în 1995, de uciderea fostei sale soţii şi a unui apropiat al acesteia, dar a fost achitat în urma unui proces controversat.

Kim Kardashian este una dintre actriţele de reality show cel mai bine plătite din televiziunea americană. În 2015, Kardashian, care este căsătorită cu rapperul Kanye West, se situa pe primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de reality show, cu câştiguri de 53 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici