Kim Kardashian şi Kanye West au angajat o mamă-surogat pentru cel de-al treilea copil

Kim Kardashian şi Kanye West şi-ar putea mări familia,conform unor surse care au declarat că faimosul cuplu ar fi angajat o mamă surogat pentru cel de-al treilea copil al celebrităţilor,după ce un medic a sfătuit-o pe Kim de pericolele şi riscurile la care s-ar putea supune în cazul unei noi sarcini

807 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian şi Kanye West au angajat o mamă-surogat pentru cel de-al treilea copil

Kim Kardashian şi Kanye West au angajat o mamă-surogat pentru cel de-al treilea copil

Conform revistei People şi E! News, care citează surse neidentificate, cuplul ar fi angajat o mamă surogat, TMZ scriind că Kim Kardashian şi Kanye West au căzut de acord să îi plătească acesteia peste 113.000 de dolari pentru a le purta copilul.

Nu se cunoaşte dacă mama-surogat este deja însărcinată. Reprezentanţii lui Kardashian au refuzat să dea detalii asupra subiectului.

Kardashian, în vârstă de 36 de ani, care are doi copii cu rapperul Kanye West, a vorbit public despre problemele sale medicale din timpul sarcinii cu fiica sa North, născută in 2013, şi cu fiul său Saint, născut în 2015, în emisiunea tip reality show de pe postul E!, "Keeping Up With the Kardashians."

Într-un episod recent, Kardashian a vorbit despre faptul că ia în considerare o mamă surogat pentru viitorul său copil cu West. Kim a dat detalii pe blogul său despre greutatăţile cu care s-a confruntat de-a lungul celor două naşteri: "Cred că am ştiut mereu că o mamă purtătoare e o opţiune, dar nu am crezut că este o opţiune prea realistă, dar acum simt că este realitatea mea", a spus Kardashian într-un episod din aprilie din "Keeping Up With The Kardashians."

Vestea despre mama-surogat vine după un an dificil pentru cuplul american.

Kardashian a fost victima unui jaf la Paris, în octombrie 2016, în urma căruia i-au fost furate bijuterii în valoare de milioane de dolari, ceea ce a dus la sporirea măsurilor de securitate şi a determinat-o pe vedetă să ia o pauză de la ieşirile publice şi postările de pe reţelele de socializare.

Anul trecut, rapperul Kanye West şi-a anulat turneul din decembrie şi a fost spitalizat în urma unei căderi psihice.

Cupul a adoptat o prezenţă mai discretă pe reţelele de socializare în ultimele luni, Kardashian postând imagini din viaţa sa de familie. Miercuri, vedeta şi-a lansat propria sa linie cosmetică, produsele sale de machiaj epuizându-se în câteva ore.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici