Kirsten Steward joacă în cel mai recent videoclip The Rollling Stones: Un Mustang în Los Angeles - VIDEO

Actriţa Kirsten Steward, faimoasă pentru rolul său din "Twilight", joacă în cel mai recent videoclip semnat The Rolling Stones, pentru piesa "Ride 'Em On Down", extrasă de pe ultimul album al trupei, pe care rockerii britanici au inclus cover-uri ale unor blues-uri celebre, potrivit contactmusic.com

204 afișări
Imaginea articolului Kirsten Steward joacă în cel mai recent videoclip The Rollling Stones: Un Mustang în Los Angeles - VIDEO

Kirsten Steward joacă în cel mai recent videoclip The Rollling Stones: Un Mustang în Los Angeles (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Actriţa Kirsten Steward, în vârstă de 26 de ani, a filmat secvenţele pentru videoclipul de la The Stones în Los Angeles şi declară că s-a gândit doar câteva secunde înainte de a semnat contractul cu legendara trupă.

În videoclip Steward poartă ochelari de soare, fumează nesăţioasă şi conduce un Mustang model sport din anul 1965 pe şoselele Hollywood-ului. The Stones lansează un videoclip contemplativ, ca un road movie american.

The Rolling Stones au lansat şi un videoclip pentru piesa "Hate To See You Go", un cover după Little Walter, pe 10 noiembrie. În clip, imaginile cu rockerii din studio alternează cu fotografii din concerte.

Albumul "Blue & Lonesome" va fi lansat pe 2 decembrie. "Hate To See You Go" este una dintre cele două piese scrise de bluesman-ul legendar Little Walter ce vor figura pe primul album de studio al trupei după un deceniu.

În videoclip imagininile din studio alternează cu fotografii din Chicago, New York şi alte oraşe în care The Rolling Stones au cântat. "Blue & Lonesome" a fost înregistrat în doar trei zile, la British Grove Studios, în vestul Londrei şi marchează revenirea trupei la "rădăcinile muzicii şi la pasiunea pentru muzica blues".

Albumul cuprinde douăsprezece cover-uri după blues-uri celebre, semnate în original, printre alţii, de Jimmy Reed, Willie Dixon, Eddie Taylor şi Howlin 'Wolf.

Prin acest viitor album, băieţii de la Rolling Stones abandonează trucurile electronice ale muzicii moderne şi revin la rădăcinile lor de blues, noul material fiind compus din cover-uri după melodii celebre ale unor clasici ai genului.

Presa internaţională scrie că în luna iunie a acestui an, cei de la The Stones, aflându-se într-un studio de înregistrări din vestul Londrei, l-au întâlnit întâmplător pe celebrul chitarist Eric Clapton. Întâlnirea a fost una de bun augur, rezultatul acestei coincidenţe fiind colaborarea dintre trupă şi Clapton. Astfel au înregistrat două piese produse de Don Was.

Don a declarat publicaţiei franceze Le Figaro că noul album al formaţiei va conţine cover-uri după piese blues şi că înregistrarea a durat doar trei zile: "Albumul sună frust. E autentic. De fapt, surprinde esenţa a ceea ce sunt The Rolling Stones", spune acesta.

Deşi în decembrie 2015, Ronnie Wood, chitarist al trupei, a negat zvonurile privind începerea înregistrărilor pentru un nou album, mai târziu a dezvăluit presei că trupa şi-a reluat activitatea de studio, repetând piese stindard pentru blues-ul postbelic ale unor cântăreţi ca Howlin’ Wolf sau Little Walter. “Am intrat în studio cu gândul de a prelucra nişte piese noi de-ale noastre pe care le aveam în pregătire, ceea ce am şi făcut. Însă, fără să ne dăm seama, repetarea materialului nou s-a transformat treptat în repetarea unor blues-uri vechi pe care le ascultam când eram puşti şi care ne-au şi determinat să ne apucăm de muzică. Am înregistrat 11 blues-uri în două zile. Când le-am auzit din nou după câteva luni în care nu le-am mai dat cine ştie ce importanţă, am rămas uimiţi. "Stai, cine cânta partea asta?", "Cred că tu eşti." "Sună foarte foarte autentic."

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra, în 1962, este una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. Trupa este formată din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood. The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

Ultimul concert la Bucureşti al trupei The Rolling Stones a fost pe 17 iulie 2007.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici