Klaus Iohannis, la un concert organizat la Sibiu de Ambasada Italiei în onoarea sa

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, a participat, vineri seară, la un concert organizat în onoarea sa la Sibiu de Ambasada Italiei la Bucureşti şi Institutul Italian de Cultură din România, evenimentul având loc într-o biserică din oraş în prezenţa primarului interimar al municipiului, Astrid Fodor.

613 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis, la un concert organizat la Sibiu de Ambasada Italiei în onoarea sa

Klaus Iohannis, la un concert organizat la Sibiu de Ambasada Italiei în onoarea sa

Concertul, organizat la Biserica parohială romano-catolică "Sf. Treime”, din Sibiu, a început, vineri, la ora 19.00, iar cu câteva minute înainte Klaus Iohannis a ajuns la biserică împreună cu soţia sa, Carmen, transmite corepsondentul MEDIAFAX.

La sosire, Iohannis a fost aplaudat de câteva zeci de persoane aflate în Piaţa Mare a oraşului, iar un bărbat din mulţime i-a strigat să mute capitala ţării la Sibiu.

Preşedintele ales a intrat în biserică pe una dintre uşile laterale, la uşa principală fiind înghesuială din cauza persoanelor care încercau să intre la eveniment.

Odată intrat în biserică, Iohannis a luat loc în primul rând, alături de soţia sa Carmen şi de primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor.

După aproximativ o oră şi jumătate, evenimentul s-a încheiat, iar la plecare Iohannis a declarat că i-a plăcut foarte mult.

"A fost un concert foarte frumos. Mă bucur că am putut să fiu la Sibiu în această seară”, a declarat Iohannis.

Întrebat dacă are emoţii pentru ziua de duminică, Iohannis a râs şi a plecat fără să mai spună ceva.

Biserica în care a avut loc concertul este cea în care Klaus Iohannis obişnuia să meargă duminică la slujbă şi este situată în imediata apropiere a Primăriei Sibiu, având intrarea principală în Piaţa Mare a oraşului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici