Kristin Scott Thomas va fi gazda Festivalului de Film de la Cannes

Actriţa Kristin Scott Thomas va fi gazda ceremoniilor de deschidere, de decernare a premiilor şi de închidere a Festivalului de Film de la Cannes (12 - 23 mai), informează variety.com.

94 afișări
Imaginea articolului Kristin Scott Thomas va fi gazda Festivalului de Film de la Cannes

Kristin Scott Thomas va fi gazda Festivalului de Film de la Cannes (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Printre alte atribuţii, rolul ei constă în invitarea preşedintelui juriului din acest an al festivalului, regizorul Tim Burton, precum şi a celorlalţi membri ai juriului, să urce pe scena Palais des Festivals pentru ceremonia de deschidere a evenimentului, de pe 12 mai.

Actriţa Kristin Scott Thomas a mai deţinut o dată acest rol, în 1999, iar în acest an va fi şi gazda ceremoniei de închidere a festivalului, pe 23 mai.

Actorul francez Edouard Baer a fost prezentatorul oficial al precedentelor două ediţii ale Festivalului de Film de la Cannes.

Kristin Scott Thomas, câştigătoare a unui premiu Oscar pentru prestaţia ei din filmul "Pacientul englez", a fost prezentă, recent, pe marile ecrane, în filmul "The Other Boleyn Girl".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici