Kylie Minogue, într-o reclamă ce parodiază asigurările făcute pentru părţile corpului - FOTO, VIDEO

Se spune că australianca Kylie Minogue este atât de mândră de posteriorul ei încât a decis să-l asigure pentru suma de 5 milioane de dolari. Deci, este de la sine înţeles că atunci când vedeta a acceptat să apară într-o reclamă ce parodiază asigurările făcute pentru părţile corpului, posteriorul acesteia să aibă parte de toată atenţia.

7136 afișări
Imaginea articolului Kylie Minogue, într-o reclamă ce parodiază asigurările făcute pentru părţile corpului - FOTO, VIDEO

Kylie Minogue, într-o reclamă ce parodiază asigurările făcute pentru părţile corpului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În reclama respectivă, realizată de artista britanică Katerina Jebb, Kylie Minogue apare îmbrăcată într-o rochie albă şi se opreşte lângă nişte scări, privind fix în camera de luat vederi, scrie Daily Mail.

Filmarea devine interesantă atunci când artista în vârstă de 44 de ani se întoarce pentru a urca scările, dezvăluindu-şi posteriorul.

În continuare, un bărbat întreabă: "Bunurile tale sunt complet acoperite? Protejează şi asigură bunurile care îţi sunt dragi".

La 44 de ani, Kylie Minogue este mândră de corpul său şi nu se sfieşte să arate asta în timpul turneelor sau în videoclipuri, ţinutele adoptate de ea fiind sexy şi provocatoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici