Kylie şi Kendall Jenner au promovat pe Instagram produse Apple contrafăcute

  • Kylie şi Kendall Jenner au promovat AirPods-uri contrafăcute
  • Se crede că Apple nu ar vrea să le dea în judecată
  • Influenceriţele nu au comentat situaţia până în acest moment
506 afișări
Imaginea articolului Kylie şi Kendall Jenner au promovat pe Instagram produse Apple contrafăcute

Kylie Jenner

Kylie şi Kendall Jenner au promovat pe conturile lor de Instagram AirPods-uri de la Apple contrafăcute, relatează BBC. Compania a declarat că imitaţiile adevăratelor căşti AirPods nu fac decât să încalce drepturile de proprietate intelectuală. 
 
Totuşi, unele voci spun că gigantul tech nu le va da în judecată pe cele două celebrităţi care au pe Instagram, împreună, 322 de milioane de urmăritori. 
 
Deşi este aşteptat şi un răspuns din partea celor două influenceriţe, Kylie şi Kendall Jenner nu au comentat situaţia până în acest moment. 
 
Influencerii promovează produse Apple contrafăcute: mit sau realitate?
 
S-a descoperit că zeci de influenceri promovează fake-uri ale AirPods-urilor marca Apple şi chiar ale ceasurilor fabricate de companie.
 
Este de menţionat, totuşi, că aceştia nu deţin produsele, ci promovează link-uri către website-urile unor vânzători anonimi, care aduc obiectele contrafăcute din China.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici