La 54 de ani, arată ca la 20. DIETA femeii care nu îmbătrâneşte | GALERIE FOTO

O femeie din Marea Britanie pare să fi descoperit secretul tinereţii veşnice. La 52 de ani arată cu 30 de ani mai tânără, datorită unor obiceiuri sănătoase care pot fi uşor adoptate de oricine.

3205 afișări
Imaginea articolului La 54 de ani, arată ca la 20. DIETA femeii care nu îmbătrâneşte | GALERIE FOTO

La 54 de ani, arată ca la 20. DIETA femeii care nu îmbătrâneşte |GALERIE FOTO

GALERIE FOTO 

Pamela are o dietă bazată pe vegetale şi proteine sănătoase provenite din peşte, precum somonul. Majoritatea mâncărurilor pe care le consumă sunt condimentate cu ghimbir şi turmeric.

La micul dejun mănâncă ouă fierte cu pâine fără gluten sau fulgi de ovăz cu iaurt, fructe de pădure şi nuci. După masă bea un pahar de apă de cocos cu un supliment de fier.

Prânzul constă într-o salată preparată acasă dimineaţa şi conţine de obicei un ameste de spanac, kale, porumb, roşii, măsline, avocado, coriandru şi busuioc. Porţia de proteine şi-o ia din peşte, ouă sau pui şi dressingul salatei este format din ulei de măsline şi suc de lămâie. ”De asemenea, adaug o grămadă de piper negru”, adaugă Pamela.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici