Lady Gaga, acuzată din nou de plagiat. Ce a mai făcut acum cântăreaţa - FOTO, VIDEO

Lady Gaga a fost acuzată din nou de plagiat, de data aceasta pentru show-ul pe care l-a susţinut în cadrul galei MTV Video Music Awards.

835 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga, acuzată din nou de plagiat. Ce a mai făcut acum cântăreaţa - FOTO, VIDEO

Lady Gaga (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa în vârstă de 25 de ani a cântat cea mai recentă piesă a sa, "You and I", deghizată în bărbatul pe care l-a denumit Joe Calderone, alter ego-ul ei, scrie dailymail.co.uk.

Vedeta a apărut pe scenă îmbrăcată în pantaloni şi purtând un tricoul alb fără mâneci. Gaga, care a purtat pe cap o perucă de culoare neagră, a fumat la intrarea în scenă, apoi s-a aşezat la pian şi a început să cânte piesa "You and I". Artista a fost acompaniată de un grup de dansatori şi de Brian May, legendarul chitarist al trupei Queen. Cântăreaţa a dansat pe pianul ei şi a aruncat cu spumă de bere în aer pentru a sărbători evenimentul.

Mulţi dintre spectatori, printre care şi Kelly Osbourne, au acuzat-o pe Gaga de plagiat, spunând că interpretarea artistei seamănă izbitor de mult cu cea a lui Annie Lennox din 1984, din cadrul galei premiilor Grammy.

Aceasta nu este pentru prima dată când Lady Gaga este acuzată de plagiat. În piesa "Born This Wax", cântăreaţa ar fi copiat melodia Madonnei "Express Yourself", iar Bette Midler a acuzat-o că i-a copiat rutina cu o sirenă într-un scaun cu rotile în timpului unui spectacol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici