Lady Gaga anunţă că va lansa un nou album. Cum a comentat zvonurile că ar fi însărcinată

Cântăreaţa americană Lady Gaga a anunţat, printr-un mesaj publicat pe reţeaua de socializare online Twitter, că va lansa un nou material discografic, negând cu această ocazie şi zvonurile potrivit cărora ar fi însărcinată, relatează contactmusic.com.

480 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga anunţă că va lansa un nou album. Cum a comentat zvonurile că ar fi însărcinată

Lady Gaga anunţă că va lansa un nou album. Cum a comentat zvonurile că ar fi însărcinată

Artista a confirmat că lucrează la cel de-al şaselea album, primul după "Joanne", material lansat în 2016. Ea a ţinut să nege, astfel, zvonurile potrivit cărora ar fi însărcinată, care au circulat în ultima perioadă în mediul online.

Lady Gaga a mai criticat recent şi reţelele de socializare online, pentru că le-au permis oamenilor să răspândească rapid informaţii false. Ea a infirmat, astfel, speculaţiile apărute după prestaţia de la gala premiilor Oscar, ce a avut loc pe 24 februarie, la Los Angeles, potrivit cărora ar fi avut o idilă cu actorul american Bradley Cooper, care i-a fost regizor şi coleg de platou în filmul "A Star Is Born/ S-a născut o stea".

Atunci când a fost întrebată recent despre ce spun gurile rele, ea şi-a dat ochii peste cap, după care a afirmat că "reţelele de socializare sunt toaleta internetului" şi că "ceea ce au făcut pentru cultura pop este oribil". Ea a continuat spunând că oamenii au văzut dragoste, pentru că asta au vrut şi ea şi actorul Bradley Cooper să arate. Ea a exclamat apoi "Sunt o artistă! Cred că am făcut o treabă bună. V-am păcălit!".

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare. Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate. Lady Gaga a câştigat de-a lungul anilor nouă premii Grammy. Artista a câştigat şi două Globuri de Aur, pentru rolul din serialul "American Horror Story", precum şi pentru piesa "Shallow", de pe coloana sonoră a filmului "A Star is Born", de Bradley Cooper. În 2016, a fost nominalizată la Oscar, la categoria "cea mai bună coloană sonoră", cu melodia "Til It Happens To You" din documentarul "The Hunting Ground".

Anul acesta a fost nominalizată la două premii Oscar, pentru rolul din "A Star is Born", dar şi pentru piesa "Shallow", categorie în care a fost, de altfel, desemnată câştigătoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici