Lady Gaga: Elton John m-a salvat de la dependenţa de droguri şi alcool

Cântăreaţa americană Lady Gaga a dezvăluit într-un interviu recent că bunul ei prieten Elton John este persoana care a ajutat-o să îşi învingă dependenţa de alcool şi de droguri.

758 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga: Elton John m-a salvat de la dependenţa de droguri şi alcool

Lady Gaga (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Artista americană, care este şi naşa de botez a celor doi fii ai starului britanic, a înţeles că are nevoie de ajutor atunci când, aflată într-o stare de ebrietate avansată, a leşinat pe peluza din faţa casei iubitului ei, Taylor Kinney, la nunta fratelui acestuia, informează contactmusic.com.

"M-am îmbătat şi am adormit pe peluza din faţa casei chiar în timpul ceremoniei de nuntă. Era o ocazie specială, iar eu am făcut lucruri prosteşti pentru că eram dependentă. Dependenţa te face să nu mai ai simţul raţiunii. Şi purtam o rochie Versace. Îmi pare rău şi pentru acest aspect. Acum pot să râd de asta, dar atunci nu mi-a picat prea bine", a dezvăluit cântăreaţa americană pentru tabloidul britanic The Sun.

După acel incident, bunul ei prieten Elton John, care s-a confruntat la rândul lui vreme de mulţi ani cu dependenţa de droguri şi de alcool, a contactat-o pe vedeta americană şi a îndemnat-o să renunţe imediat la marijuana.

"E destul de dificil să fii prieten cu persoane care au avut în trecut probleme cu drogurile şi alcoolul, aşa cum este cazul lui Elton. El m-a încolţit şi mi-a spus foarte direct: «Gaga, fumezi prea mult. Renunţă!». El m-a salvat. Acum nu mai sunt beată tot timpul. Doar uneori. Nu mereu. Doar când sunt pe scenă", a adăugat cântăreaţa americană.

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare.

Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate. La gala MTV VMA 2010, artista americană a purtat o rochie croită din bucăţi de carne crudă, în semn de protest faţă de politica "don't-ask-don't-tell" ("nu întreba, nu spune") din armata americană. Această lege, care impunea militarilor să îşi ascundă homosexualitatea, a fost abrogată în 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici