Lady Gaga se numără printre muzicienii nominalizaţi la premiile World Soundtrack

Lady Gaga se numără printre muzicienii nominalizaţi la premiile World Soundtrack, alături de Post Malone , anunţă Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica interpretei în playlistul zilei.

98 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga se numără printre muzicienii nominalizaţi la premiile World Soundtrack

Lady Gaga se numără printre muzicienii nominalizaţi la premiile World Soundtrack

Primele nume ale muzicienilor nominalizaţi pentru cea de-a 19-a ediţie a premiilor acordate în Belgia au fost date publicităţii de organizatori.

Printre compozitorii nominalizaţi se mai numără Nicholas Britell (“If Beale Street Could Talk”), Alan Silvestri (“Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârşitul jocului”) şi John Powell (“How to Train Your Dragon: Hidden World/ Cum să-ţi dresezi dragonul 3”) ca şi Daniel Pemberton (“Spider-Man: Into the Spiderverse/ Omul-Păianjen: În lumea păianjenului”) şi Benjamin Wallfisch (“Hellboy”).

Kris Bowers este în competiţie pentru distincţia acordată Compozitorului pentru Televiziune al Anului pentru muzica realizată pentru serialul “When They See Us/ Prin ochii voştri”, care deja a fost distinsă cu o nominalizare la premiile Emmy dar şi pentru partiturile seriilor “Black Monday/ Lunea neagră”, “For The People” şi “Warriors of Liberty City”.

După ce a câştigat un premiu Grammy, piesa lui Lady Gaga, “Shallow”, concurează cu “Sunflower”, interpretată de Post Malone pentru coloana sonoră a animaţiei “Spider-Man: Into the Spiderverse/ Omul-Păianjen: În lumea păianjenului”, pentru titlul de cea mai bună piesă originală scrisă pentru un film.

Lista completă a nominalizărilor poate fi consultată pe AICI

Premiile World Sountrack au fost lansate de Festivalul de Film din Ghent, în 2001. În 2019, distincţiile vor fi anunţate pe 17 şi 18 octombrie, în Belgia.

Piesele lui Lady Gaga se regăsesc pe 13 august la Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici http://www.smartradio.ro/

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici