Lady Gaga vrea să aibă copii cu logodnicul său, Taylor Kinney, înainte de căsătorie

Cântăreaţa Lady Gaga, care, în ultima perioadă, şi-a schimbat aspectul fizic suficient de mult încât să dea naştere unor speculaţii potrivit cărora ar fi însărcinată, vrea să aibă copii cu logodnicul său, actorul Taylor Kinney, înainte de căsătorie, informează contactmusic.com.

911 afișări
Imaginea articolului Lady Gaga vrea să aibă copii cu logodnicul său, Taylor Kinney, înainte de căsătorie

Lady Gaga vrea să aibă copii cu logodnicul său, Taylor Kinney, înainte de căsătorie (Imagine: Hepta)

Cântăreaţa Lady Gaga şi iubitul ei, actorul Taylor Kinney, care au o relaţie de aproximativ patru ani, s-au logodit în luna februarie, dar, potrivit presei internaţionale, nu se vor căsători mai devreme de anul 2016.

"Este mult mai important pentru ea şi pentru Taylor să-şi clădească o familie decât să aibă o ceremonie", a declarat o sursă apropiată cuplului, pentru revista Heat.

"Lady Gaga nu a plănuit nimic specific până acum, dar le spune prietenilor că ea şi Taylor nu se vor căsători până cel mai devreme în 2016", a mai spus sursa citată, menţionând că Lady Gaga, în vârstă de 29 de ani, şi logodnicul său, Taylor Kenney, în vârstă de 33 de ani, îşi doresc să aibă o familie mare împreună. "Taylor are trei fraţi şi i-a plăcut să crească ca parte a unui pachet mare. Lui i-ar plăcea să aibă băieţi, în timp ce Gaga îşi doreşte să aibă fete", a completat sursa citată.

Anterior, Lady Gaga a vorbit despre dorinţa sa de a avea copii. "De fapt, vreau să am o grămată de copii - mă gândesc la cel puţin trei. Chiar îmi doresc să am o familie şi chiar îmi doresc să-mi educ copiii şi să-i inspir. Să am proprii mei copii ar fi ca şi cum aş avea trei monstruleţi cu mine tot timpul", a spus Lady Gaga.

Taylor Kinney este actor şi joacă în prezent în serialul difuzat de NBC "Pompierii din Chicago/ Chicago Fire". În 2012, Kinney a jucat în pelicula "Misiunea: 00.30 A.M./ Zero Dark Thirty", regizată de Kathryn Bigelow.

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare. Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate. La gala MTV VMA 2010, artista americană a purtat o rochie croită din bucăţi de carne crudă, în semn de protest faţă de politica "don't-ask-don't-tell" ("nu întreba, nu spune") din armata americană. Această lege, care impunea militarilor să îşi ascundă homosexualitatea, a fost abrogată în 2011. Lady Gaga a câştigat în 2015 un premiu Grammy pentru albumul său "Cheek to Cheek", realizat alături de Tony Bennett.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici