LaLa Band lansează un nou single, "Suflete pereche", într-un concert de 1 decembrie în Bucureşti

LaLa Band lansează un nou single, "Suflete pereche", în cadrul unui concert pe care trupa îl va susţine, luni, în centrul comercial Afi Palace Cotroceni, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

1147 afișări
Imaginea articolului LaLa Band lansează un nou single, "Suflete pereche", într-un concert de 1 decembrie în Bucureşti

LaLa Band lansează un nou single, "Suflete pereche", într-un concert de 1 decembrie în Bucureşti

"Suflete pereche", noua piesă din repertoriul LaLa Band, este realizată de membrii trupei. Compoziţia şi orchestraţia îi aparţin lui Bubu, liniile de voci poartă semnătura lui Sore, textul este scris de Sore împreună cu Rapha, iar partea de rap este creată de Dorian.

Melodia va putea fi ascultată în cadrul concertului pe care LaLa Band îl va susţine pe 1 decembrie, de la ora 19:30, pe scena amenajată în zona patinoarului din centrul comercial Afi Palace Cotroceni.

Membrii trupei LaLa Band vor cânta în primă audiţie single-ul "Suflete pereche", îşi vor încânta fanii cu piesele deja celebre şi îi vor introduce pe aceştia în spiritul sărbătorilor de iarnă prin intermediul colindelor de Crăciun.

Cu ocazia acestui eveniment, trupa LaLa Band şi TV&Film Academy by Ruxandra Ion oferă un discount de 20% la toate cursurile academiei. În plus, echipa Afi Palace Cotroceni le-a pregătit participanţilor multe surprize şi cadouri.

Pe 1 decembrie se împlinesc trei ani de la primul concert susţinut de LaLa Band în Afi Palace Cotroceni, show la care au luat parte 15.000 de persoane.

În cei patru ani de existenţă, LaLa Band a lansat cinci albume, peste 30 de piese originale şi a primit numeroase premii, între care şi "Discul de Aur" oferit de MediaPro Music pentru cele 10.000 de albume vândute în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici