LaLa Band pleacă în turneu naţional, în septembrie

LaLa Band va porni într-un nou turneu, "LaLa Love Forever", începând din 24 septembrie, prin mai multe oraşe din ţară, informează MediaPro Music.

573 afișări
Imaginea articolului LaLa Band pleacă în turneu naţional, în septembrie

LaLa Band pleacă în turneu naţional, în septembrie

Criss şi Vlad, Alina şi Dorian, Sore, Rapha, Alexia, Dima, Ana, Levent, Gabi şi noul membru LaLa Band Alex vor lua din nou cu asalt sălile de concert din toată ţara, promiţând show-uri de zile mari în acelaşi stil LaLa cu care şi-au obişnuit fanii.

Concertul care deschide turneul va avea loc la Piatra-Neamţ, pe 24 septembrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor, de la ora 19.30. A doua zi este programat un concert la Iaşi, la Casa de Cultură a Studenţilor, începând cu ora 19.30.

Cei care vor fi prezenţi la concerte vor putea asculta piese deja consacrate ale trupei-vedetă, precum "Stage of joy" şi "Dance dance dance", dar şi alte cântece ale formaţiei, atât de pe albumele anterioare, cât şi de pe cel mai recent material discografic LaLa Band, "LaLa Love Forever", primul album care conţine doar melodii 100% originale. În plus, fanii vor auzi piese în primă audiţie din noul proiect în care membrii LaLa Band sunt implicaţi.

Până la debutul turneului, fanii LaLa Band îşi pot vedea favoriţii în cadrul unor show-uri de excepţie, la Romanian Music Awards, pe 14 septembrie, la Braşov, şi la Media Music Awards, pe 19 septembrie, la Sibiu. La Romanian Music Awards, LaLa Band este nominalizată la categoria Best Group, cu piesa "Dance Dance Dance", iar fanii îi pot vota accesând http://rma.1music.ro. Pentru premiile Media Music Awards, singura categorie la care publicul îi poate vota pe tinerii din LaLa Band este Fans Like Award, până la 15 septembrie, accesând facebook.com/MediaMusicAwards.

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălilor de spectacole şi online, pe www.vandbilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, precum şi în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi în magazinele Germanos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici