Lala Band va avea magazin oficial în Capitală

Fanii Lala Band vor avea parte, miercuri, de o surpriză de proporţii, cei 13 tineri talentaţi ce au dat naştere unui adevărat fenomen lansând primul magazin şi primul Fan Club oficial, în incinta magazinului Cocor din Bucureşti, la etajul 5.

711 afișări
Imaginea articolului Lala Band va avea magazin oficial în Capitală

Lala Band va avea magazin oficial în Capitală (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

Deschiderea oficială a magazinului va avea loc la ora 18.00, în prezenţa membrilor trupei.

În magazin, care va fi deschis între orele 10.00 şi 21.00, vor fi comercializate cele mai noi produse din colecţia obiectelor ce poartă marca Lala Band, de la albume muzicale, agende, postere, cea mai nouă colecţie de tricouri la accesorii şi produse de papetărie.

Deşi serialul "Pariu cu viaţa" a ajuns la final, actorii iubiţi de o întreagă generaţie de adolescenţi nu-şi vor lua rămas bun. Pe lângă concertele pe care le vor susţine, le-au pregătit fanilor întâlniri speciale, autografe şi multe surprize, iar toate acestea se vor desfăşura în Fan Clubul Lala Band din Cocor.

"Ne bucurăm foarte mult că vom avea un loc special unde ne vom putea întâlni cu fanii noştri, pentru care am pregătit multe surprize. Aşteptăm cu nerăbdare prima întâlnire, care va avea loc mâine, de la orele 18.00", au declarat Criss şi Vlad.

"Suntem entuziasmaţi de ideea magazinului oficial, unde fanii vor găsi cele mai noi produse Lala Band, şi vă aşteptăm pe toţi, mâine, de la ora 18.00, la lansarea primului Fan Club şi magazin Lala Band!", au spus Alina şi Dorian.

"Deschiderea magazinului Lala Band, trupa devenită un adevărat fenomen în România, este un eveniment care ne bucură, mai ales că vine în continuarea strategiei de repoziţionare a magazinului. În prezent, ne propunem ca proiectul Cocor să se adreseze consumatorilor tineri, dornici de divertisment, relaxare şi modă. Suntem siguri că magazinul Lala Band va fi un mare succes şi îi aşteptăm pe fanii trupei să se bucure de toate produsele existente sub această marca. Acest proiect nu s-ar fi întâmplat fără implicarea echipei de marketing MediaPro Pictures, căreia îi mulţumim", a declarat Cătălina Toaxen, director de dezvoltare şi repoziţionare Cocor.

Noutăţi despre evenimentele organizate de Lala Band în magazin, precum şi regulamentul funcţionării Fan Clubului vor fi afişate pe site-urile oficiale şi în magazinul Cocor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici