Larry Hagman, interpretul lui J.R. din "Dallas", are cancer

Actorul Larry Hagman, cunoscut drept interpretul lui J.R. din "Dallas", a fost diagnosticat cu cancer, dar într-o formă tratabilă, şi va fi în continuare în distribuţia unei noi versiuni a celebrului serial american din anii '80.

985 afișări
Imaginea articolului Larry Hagman, interpretul lui J.R. din "Dallas", are cancer

Larry Hagman (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul în vârstă de 80 de ani îl va interpreta în continuare pe J.R. Ewing în noul serial, în timp ce va primi tratament.

Un remake al celebrului serial "Dallas", care a rulat pe posturile de televiziune din 1978 şi până în 1991, va intra pe micile ecrane în vara anului viitor, din distribuţie făcând parte şi "veteranii" Larry Hagman, în rolul lui J.R., Linda Gray (Sue Ellen) şi Patrick Duffy (Bobby).

"În rolul lui J.R. puteam face orice fără a fi pedepsit - mită, şantaj, adulter", a spus Hagman. "Dar acum am cancer. Vreau ca toată lumea să ştie că este o formă de cancer foarte comună şi tratabilă. Voi fi tratat în timp ce lucrez la noul serial 'Dallas'. Nu mă pot gândi la ceva mai bun decât să lucrez la un serial pe care îl iubesc, cu oamenii pe care îi iubesc. Şi-apoi ştim cu toţii că J.R. nu poate fi învins", a mai spus actorul.

Hagman a fost supus unui transplant de ficat în 1995, după ani de alcoolism şi de atunci a sprijinit Fundaţia Naţională pentru Rinichi şi s-a pronunţat şi împotriva fumatului.

Versiunea actualizată a serialului "Dallas" va fi produsă de Warner Horizon Television şi difuzată de TNT.

Larry Hagman este actor, producător şi regizor de film. Cel mai celebru rol al său este J. R. Ewing din serialul TV "Dallas". Episodul "Who Shot JR?", difuzat în 1980, a rămas până în zilele noastre unul dintre programele de televiziune cu cea mai mare audienţă din lume, iar serialul "Dallas", difuzat în 13 sezoane între anii 1978 şi 1998, a avut o popularitate uriaşă pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici