Larry King renunţă la emisiunea pe care o realizează la postul CNN de peste 25 de ani

Veteranul realizator de televiziune american Larry King a anunţat că va renunţa, din toamnă, la emisiunea pe care o realizează la postul CNN de peste 25 de ani, informează bbc.co.uk.

41 afișări
Imaginea articolului Larry King renunţă la emisiunea pe care o realizează la postul CNN de peste 25 de ani

Larry King renunţă la emisiunea pe care o realizează la postul CNN de peste 25 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Larry King, în vârstă de 76 de ani, a declarat că a luat această decizie deoarece îşi doreşte să petreacă mai mult timp cu familia. Dar, conform analiştilor, motivul real pentru care King renunţă la emisiunea este scăderea cotei de audienţă.

De-a lungul celor 25 de ani de emisiune, Larry King, celebru pentru bretelele sale, a realizat peste 40.000 de interviuri cu celebrităţi şi oameni politici din lumea întreagă.

Emisiunea "Larry King Live" a fost introdusă recent în Guinness Book of World Records, fiind considerată cea mai lungă emisiune de televiziune moderată fără întrerupere de aceeaşi persoană şi difuzată în acelaşi interval orar.

Căsnicia lui King cu cea de-a şaptea soţie, Shawn Southwick, părea să fie pe punctul de a se destrăma la începutul acestui an, după ce Larry King a cerut divorţul. Între timp, cei doi soţi au trecut peste diferenţele de opinii şi s-au împăcat.

Pe blogul său, Larry King îşi informează cititorii despre faptul că postul CNN a fost de acord cu cererea sa de a pune capăt emisiunii "Larry King Live" începând din această toamnă.

Larry King a anunţat cu această ocazie că va continua să fie "un membru al familiei CNN" şi că va continua să prezinte din când în când programe speciale cu ocazia unor evenimente naţionale sau internaţionale majore.

De-a lungul carierei sale, Larry King i-a intervievat pe toţi preşedinţii americani, începând cu Gerald Ford. Printre cele mai recente interviuri ale sale se numără cele realizate cu Bill Gates şi Lady Gaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici