Laura Cosoi, Andreea Tonciu şi Valentin Luca, marţi şi miercuri, la "Serviţi,vă rog!

Laura Cosoi, Andreea Tonciu şi Valentin Luca vor intra în "cantonamentul" vedetelor de la emisiunea "Serviţi, vă rog!", marţi şi miercuri, de la 20.30, la Pro TV.

718 afișări
Imaginea articolului Laura Cosoi, Andreea Tonciu şi Valentin Luca, marţi şi miercuri, la "Serviţi,vă rog!

Laura Cosoi, Andreea Tonciu şi Valentin Luca, marţi şi miercuri, la "Serviţi,vă rog!

"Antrenorul" nea Marin îi va lua într-o repriză de pregătire fizică şi pe Nicolae Mitea, iubitul lui Tonciu, pe Bogdan Boantă, unul dintre coregrafii emisiunii "Dansez pentru tine", şi pe Valentin Luca, finalist al show-ului "Românii au talent", informează televiziunea.

Laura Cosoi va primi numai laude din partea lui nea Marin. "A spălat vase, s-a descurcat excelent ca ospătăriţă, s-a implicat şi în spectacolul de la circ, tot timpul a muncit şi nici n-a vrut să intre în gaşca celor puşi pe prostii", povesteşte gazda emisiunii. Zi şi noapte, Laura nu va sta locului o clipă, fie că va pregăti de mâncare, va muta mobila şi va întreţine atmosfera de petrecere în club şi pe terasă.

Coregrafa emisiunii "Dansez pentru tine" Cocuţa va fi de departe cea mai năpăstuită vedetă din această ediţie. Italienii de la circul Bellucci o vor arunca în piscina pinguinilor şi îi vor pune ouă în păr. Cocuţa va reuşi, însă, o evadare ca în filme, fugind de la circ îmbrăcată numai în lenjerie. Va fi salvată de o gaşcă "veselă", pe ritmuri de manele. "Salvatorii" Cocuţei vor bloca strada cu maşinile şi vor încinge un dans chiar în mijlocul staţiunii.

Bogdan Boantă nu va scapa nici el de farsele membrilor echipei Bellucci. Coregrafului de la "Dansez pentru tine" îi vor face "baie" cu peşti morţi şi cu ulei şi ouă. Bineînţeles, reacţia acestuia nu se va lăsa prea mult aşteptată: Bogdan va rupe hainele de pe el de nervi.

"Copiii antipatici" din sezonul trecut, Tonciu şi Mitea, se vor întoarce la "Serviţi, vă rog!", de data aceasta mai puşi pe treabă ca niciodată. Dacă, vara trecută, cuplul nu prea a intrat în graţiile colegilor de suferinţă, în această ediţie ei vor fi mult mai cuminţi, deşi nu vor pierde nicio ocazie să se giugiulească. Cei doi vor servi la masă, vor căra saci de gunoi, vor debarasa terasa, iar Andreea va învăţa "tainele" casei de marcat de la bar. În plus, Tonciu se va dovedi interesată de arta preparării cocktail-urilor, în timp ce iubitul său va "dribla" comenzile.

Barmanul Valentin Luca va dovedi că are "flair" din plin când vine vorba de impresionat clienţii la "Serviţi, vă rog!". Campionul mondial la "flair - bartending" va face show cu sticlele pe plajă şi în club. Cu toate acestea, nea Marin îi va delega şi alte sarcini, printre care "temuta" curăţenie la animale, care îi va da barmanului mari bătai de cap.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici