Lavinia Şandru va juca în piesa "Mincinoasa", la Teatrul Metropolis

Lavinia Şandru, preşedintele Partidului Iniţiativa Naţională, va juca rolul principal în piesa "Mincinoasa", care va avea premiera în toamnă, la Teatrul Metropolis din Capitală, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai instituţiei.

83 afișări
Imaginea articolului Lavinia Şandru va juca în piesa "Mincinoasa", la Teatrul Metropolis

Lavinia Şandru va juca în piesa "Mincinoasa", la Teatrul Metropolis (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, Lavinia Şandru se întoarce la o pasiune mai veche - între anii 1993 şi 1997, ea a urmat cursurile Academiei de Artă Teatrală din Târgu Mureş.

"Mincinoasa" este o comedie de Jean Jacques Bricaire, care la Teatrul Metropolis va fi pusă în scenă în regia Rodicăi Băiţan.

Alături de Şandru, în spectacol vor mai evolua Gelu Niţu, Silviu Biriş, Monica Davidescu şi Alexandra Velniciuc.

De asemenea, scenografia este semnată de Ioana Popescu.

Lavinia Şandru conduce PIN de la începutul lunii februarie, când a fost aleasă preşedinte al formaţiunii, după retragerea lui Cozmin Guşă din activitatea politică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici