Leonard Cohen se întoarce la Bucureşti

Cântăreţul canadian Leonard Cohen, care în toamna anului trecut a susţinut un concert sold out la Bucureşti, se întoarce în Capitală pentru un nou show, pe 4 septembrie, informează organizatorii evenimentului, Events.

56 afișări
Imaginea articolului Leonard Cohen se întoarce la Bucureşti

Leonard Cohen se întoarce la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

Concertul va avea loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, iar biletele vor avea preţuri de 124, 248 şi 399 de lei, în funcţie de locul ocupat.

Acestea vor fi puse în vânzare marţi, pe site-ul ticketpoint.ro, iar începând de miercuri vor fi disponibile şi pe eventim.ro, bilete.roşi blt.ro, precum şi la casa de bilete a Sălii Palatului, în reţeaua Diverta şi la punctele de vânzare Eventim.

În toamna anului trecut, artistul canadian şi-a serbat ziua de naştere la Bucureşti, în aplauzele a circa 10.000 de fani români veniţi să-l asculte pe Stadionul Arcul de Triumf. La acel concert, biletele scoase la vânzare s-au epuizat rapid, lăsându-i pe mulţi în imposibilitatea de a asista la eveniment.

"Locaţia a fost aleasă astfel încât să asigure o capacitate suficientă, care să satisfacă cererea de bilete atât din partea celor care nu au mai reuşit să prindă un bilet anul trecut, cât şi pentru cei care vor să retrăiască emoţiile", a declarat Sorina Burlacu, director general Events, despre noul concert din România al lui Cohen.

În 2008, după 15 ani de absenţă de pe scene, primul turneu internaţional al lui Leonard Cohen a avut peste 700.000 de spectatori pe toate continentele şi s-a bucurat de reacţii pozitive din partea criticilor.

La sfârşitul lui martie 2009, Cohen a lansat albumul "Live in London", care cuprinde 25 de piese din spectacolul susţinut în 2008 la celebra O2 Arena.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici